ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ | Σφαιρόπουλος: "Σημαντικό που βάζουμε πάνω από όλα το εμείς"

Στην άμυνα που έπαιξαν οι παίκτες του Πανιωνίου στάθηκε ο Γιάννης Σφαιρόπουλος μετά το μεγάλο διπλό του "Ιστορικού" του στο Παλατάκι και την εξασφάλιση της τρίτης θέσης στην Α1, με τον τεχνικό των "κυανέρυθρων" να τονίζει τη σημασία της ομαδικής δουλειάς.

ΠΑΟΚ έχει έμπειρους παίκτες, θέλαμε να κρατήσουμε χαμηλά αυτούς που αποτελούν τα κλειδιά του και εκτός του Χάτσερ που μας δημιούργησε στην αρχή προβλήματα γενικά τα πήγαμε καλά. Μετά τα τρία πρώτα λεπτά του αγώνα ανεβάσαμε την απόδοσή μας. Το ματς ήταν ντέρμπι στο δεύτερο

ημίχρονο και είχαμε πιο καθαρό μυαλό στο τέλος. Ο ΠΑΟΚ έχει γενικά πολλούς παίκτες που μπορούν να σου κάνουν την ζημιά, θέλαμε με την άμυνά μας να προκαλέσουμε προβλήματα στην δημιουργία και το καταφέραμε μιας και ο ΠΑΟΚ τελείωσε το παιχνίδι με 22 λάθη μέσα στην έδρα του. Θέλω να συγχαρώ όλους τους παίκτες της ομάδας, είναι σημαντικό που έχουμε καταλάβει ότι πρέπει να βάζουμε πάνω απ' όλα το "εμείς". Ευχαριστώ και τον κόσμο μας για το μακρινό ταξίδι που έκανε".

Για το λόγο που δεν έπαιξε ο Παππάς στα τελευταία λεπτά: "Έχει ένα χτύπημα στη γάμπα μπορεί να είναι και θλάση δεν μπορούσε να συνεχίσει στο ματς». Σε ερώτηση για την απόδοση των διαιτητών ο Σφαιρόπουλος υποστήριξε πως «τι να πω και εμείς πήραμε τεχνική ποινή".

Για το εάν η ομάδα του μπορεί να τερματίσει πάνω από την τρίτη θέση: "Εμείς θέλουμε να κερδίζουμε όλα τα ματς και δεν μπορούμε να λέμε που θέλουμε να στοχεύσουμε. Θέλουμε να τερματίσουμε όσο πιο ψηλά γίνεται".

Ο Μπίλι Κιζ ανέφερε από την πλευρά των παικτών: "Ήταν μία μεγάλη νίκη. Θα προσπαθήσουμε να συνεχίσουμε έτσι".

Keywords
Τυχαία Θέματα