Α2 | H... μητέρα των μαχών στη Ν. Κηφισιά

Το συναρπαστικό πρωτάθλημα της Α2 οδεύει προς το τέλος του, καθώς έχει απομείνει μόλις μία αγωνιστική για να ολοκληρωθεί.

Η Δόξα Λευκάδας, η Νίκη Βόλου και το Ηράκλειο έχουν υποβιβαστεί και μαθηματικά ενώ ακόμα δεν έχει ξεκαθαρίσει ποιες δύο ομάδες θα πάρουν την άνοδο για την Α1.

Τα Τρίκαλα την τελευταία αγωνιστική (26η, 27/4) υποδέχονται το Παγκράτι και ουσιαστικά έχουν "κλειδώσει" το ένα εκ των δύο εισιτήριων που οδηγεί στην

Α1. Η ομάδα του Γιάννη Τζήμα... κρατά την τύχη στα χέρια της. Αν επικρατήσει των "ροσονέρι", θα κόψει δεύτερη το... νήμα της φετινής κούρσας της Α2 ανεξαρτήτως τι θα συμβεί στο ματς (27/4) της Νέας Κηφισιάς με τον Φιλαθλητικό.

Αν, όμως, το Παγκράτι κάνει την έκπληξη, τότε Φιλαθλητικός και Νέα Κηφισιά θα ανέβουν στην Α1. Σε αυτήν την περίπτωση η Νέα Κηφισιά θα θέλει νίκη με διαφορά μεγαλύτερη των τριών πόντων για να πανηγυρίσει πέραν της ανόδου και την κατάκτηση του πρωταθλήματος. Ειδάλλως, η κούπα θα πάει στου Ζωγράφου.

Αν, όμως, τα Τρίκαλα επικρατήσουν του Παγκρατίου, τότε ο νικητής του Ν.Κηφισιά-Φιλαθλητικός, θα κατακτήσει το πρωτάθλημα ενώ ο ηττημένος θα παραμείνει στην Α2 και τη νέα σεζόν. Είναι εύκολα αντιληπτό πως τα βλέμματα το επόμενο Σάββατο (27/4) θα είναι στραμμένα κυρίως στη Νέα Κηφισιά αλλά και στα Τρίκαλα.

Keywords
Τυχαία Θέματα