ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ | Αθανασούλας: "Καλή αρχή με πρόκριση"

Ο Γιάννης Αθανασούλας επισήμανε με δηλώσεις του στην επίσημη ιστοσελίδα του "Ιστορικού" τη δυσκολία που έχει η αναμέτρηση του Κυπέλλου με αντίπαλο τον Κολοσσό Ρόδου (9/10, 16.00), ενώ τόνισε πως οι απαιτήσεις για τη φετινή χρονιά είναι ιδιαίτερα υψηλές.

"Είναι ο πρώτος επίσημος αγώνας της φετινής σεζόν. Παίζουμε εντός έδρας για τον θεσμό του Κυπέλλου Ελλάδας, απέναντι σε σοβαρή ομάδα, όπως ο Κολοσσός Ρόδου. Θα είναι δύσκολη αναμέτρηση. Ο Πανιώνιος

έχει μεγάλους στόχους και στις τρεις διοργανώσεις που παίρνει μέρος και θέλουμε να κάνουμε καλή αρχή με πρόκριση στην επόμενη φάση του Κυπέλλου".

Τα ψέματα τελείωσαν, αρχίζουν οι επίσημοι αγώνες", ήταν η τοποθέτηση του 26χρόνος γκαρντ φόργουορντ σχετικά με την αγωνιστική κατάσταση, στην οποία βρίσκεται ο "Ιστορικός" και εξήγησε πως: "Πρέπει να είμαστε σε καλή κατάσταση και να νικήσουμε, καθώς η αναμέτρηση είναι νοκ άουτ".

Είναι το πρώτο εντός έδρας ματς της νέας σεζόν και θέλουμε τον κόσμο του Πανιωνίου στο πλευρό μας", τόνισε ο Αθανασούλας και παρατήρησε ότι: "Είναι ο έκτος παίκτης μας, χρειαζόμαστε την στήριξη του και μας δίνει δύναμη".

Keywords
Τυχαία Θέματα