ΠΑΝΕΛΕΥΣΙΝΙΑΚΟΣ | "Τιμή μας η εκτίμηση των αντιπάλων"

Ο Πανελευσινιακός υποδέχτηκε το περασμένο Σάββατο (08/12) τον Απόλλωνα Πάτρας στο "Α.Παπανδρέου" για την 9η αγωνιστική της Α1 και με επιστολή του, φίλαθλος της πατρινής ομάδας, θέλησε να ευχαριστήσει τους γηπεδούχους για την φιλοξενία τους.

Η ανακοίνωση του Πανελευσινιακού:

"Σε μία εποχή που ο αθλητισμός βάλλεται από παντού ο Πανελευσινιακός αποτελεί παράδειγμα Συλλόγου που αποδεικνύει και στην πράξη ότι αγωνίζεται για τη χαρά του αθλήματος και μόνο. Αυτό το αναγνωρίζουν όλοι και κυρίως οι αντίπαλοι του μέσα στα παρκέ, παράγοντες και φίλαθλοι των άλλων ομάδων.

Το προηγούμενο

Σάββατο 8/12/2012 ο Πανελευσινιακός έχασε στις λεπτομέρειες από τον Απόλλωνα Πατρών αλλά σίγουρα πάντα παραμένει Νικητής. Αυτό αποδεικνύει και η ζεστή επιστολή επώνυμου φιλάθλου του Απόλλωνα Πατρών, ο οποίος απόλαυσε την ζεστή φιλοξενία του Συλλόγου μας κι ένιωσε την ανάγκη να επικοινωνήσει μαζί μας με επιστολή του και τον ευχαριστούμε.

Η επιστολή:

Αγαπητέ Πρόεδρε κι αγαπητοί φίλοι του Πανελευσινιακού,

Σας ευχαριστούμε για την άψογη φιλοξενία σας στο προχθεσινό μας παιχνίδι. Μακάρι όλα τα παιχνίδια να ήταν σαν το δικό μας, χωρίς βία και αστυνομία.

Σας ευχόμαστε τα καλύτερα για την ομάδα σας και το τέλος της περιόδου να σας εύρει μέσα στην εξάδα.

Σε εσάς Πρόεδρε και σε όλους τους φίλους της ομάδας σας και στις οικογένειες σας Καλές γιορτές, καλή Χρονιά με υγεία!

Ραντεβού στο δεύτερο γύρο στην Πάτρα. Χωρίς αστυνομία και με άψογη φιλοξενία!

Ευχαριστώ και προσωπικά,

Τάσος Παπαθωμάτος

Μια ζωή φίλαθλος του Απόλλωνα Πάτρας".

Keywords
Τυχαία Θέματα