Αυτός θα σφυρίξει με ΠΑΟΚ! (Vid)

Ο διαιτητής Τριτσώνης που χαρακτήρισε «χάδι» το χαστούκι στον Μαυρία, που ακούγεται στις κασέτες της ΕΥΠ και που κατακύρωσε γκολ υπέρ του ΟΣΦΠ ως τέταρτος ρέφερι (!) θα σφυρίξει το ντέρμπι ανάμεσα σε Παναθηναϊκό και ΠΑΟΚ.
Η ΚΕΔ των «στημένων πινάκων» όρισε τον διαιτητή Τριτσώνη για να σφυρίξει
το παιχνίδι ανάμεσα σε Παναθηναϊκό και ΠΑΟΚ. Ο ρέφερι ήταν ο άρχοντας της φετινής αναμέτρησης του Τριφυλλιού με τον ΟΦΗ στην Κρήτη, όταν χωρίς να δει καν τη φάση στην οποία φίλαθλος των Κρητικών χτύπησε τον Χάρη Μαυρία, έγραψε στο φύλλο αγώνα:

«Στο 45ο λεπτό ένας φίλαθλος της γηπεδούχου ομάδας χαστούκισε ελαφριά στο κεφάλι τον ποδοσφαιριστή του Παναθηναϊκού Χάρη Μαυρία, ο οποίος βρέθηκε κοντά στα κιγκλιδώματα. Έγινε διακοπή και συστάσεις από τα μεγάφωνα, ενώ ο παίκτης του Παναθηναϊκού δεν τραυματίστηκε».
Με αφορμή τα χάδια του Τριτσώνη, το GreenZone θυμάται τις εποχές που διαιτητής ήταν κάπως πιο... δυναμικός.

Τη σεζόν 2010-11, περίοδο της έξαρσης του σκανδάλου των στημένων αγώνων και των περίφημων συνομιλιών, ο διαιτητής Σταύρος Τριτσώνης σφύριξε τρία εκτός έδρας ματς του Ολυμπιακού Βόλου, τα οποία τα κέρδισε όλα η ομάδα που είχε τότε τον Αχιλλέα Μπέο στο τιμόνι της! Με Παναθηναϊκό (0-1 στο ΟΑΚΑ), με Λάρισα (1-2) και με Καβάλα (0-1). Προφανώς συμπτωματικό...

Επίσης ο διαιτητής το όνομα του οποίου ακούγεται στις περίφημες συνομιλίες των παραγόντων που καταγράφηκαν απ’ την ΕΥΠ και υπάρχουν στη δικογραφία για τα στημένα, σφύριξε και το ΚέρκυραΠανιώνιος 1-2, ματς για το οποίο υπήρξαν αρκετοί ψίθυροι και… κραυγές!

Στο πρωτάθλημα δεν έχει σφυρίξει ούτε ένα ματς του ΟΣΦΠ την περίοδο 2010-11, ούτε την περίοδο 2011-12, ωστόσο ήταν ο τέταρτος διαιτητής που κατακύρωσε με πρωτοφανή παρέμβασή του γκολ των Πειραιωτών εναντίον της ΑΕΚ (1-2 υπέρ της Ένωσης), το οποίο προηγουμένως είχε... τολμήσει να ακυρώσει (ορθά, καθώς ήταν οφσάιντ) ο βοηθός του Καλόπουλου. Δείτε στα βίντεο που ακολουθούν το γκολ που ακύρωσε ο τέταρτος διαιτητής της αναμέτρησης, καθώς και την αντίδραση του ποδοσφαιριστή Ταχτσίδη.
Keywords
Τυχαία Θέματα