ΠΑΝΕΛΕΥΣΙΝΙΑΚΟΣ | Σκαραφίγκας: "Δώρο Θεού το καλάθι του Μαγκουνή"

Ο Πανελευσιακός "άλωσε" την Περιβόλα και θέλει μία νίκη για να πανηγυρίσει και μαθηματικά την άνοδό του στην Α1. Ο Γιώργος Σκαραφίγκας δεν έκρυψε την ικανοποίησή του τόσο για τη νίκη, όσο και για την εμφάνιση της ομάδας του στον αγώνα με τον Απόλλωνα.

"Η ομάδα της Πάτρας, οι προπονητές, η διοίκηση, ο κόσμος έχουν ανάγκη από συσπείρωση και ηρεμία. Εμείς ήμασταν σήμερα λίγο πιο τυχεροί και έτσι πήραμε τη νίκη, έτσι την άλλη εβδομάδα θέλουμε τη νίκη για να τελειώσουμε και μαθηματικά έτσι να πάμε με άλλη ψυχολογία

στις γιορτές. Ρισκάραμε κάποια στιγμή με μακρινά σουτ και εκεί υστερήσαμε σε στη συνέχεια το βελτιώσαμε και καταφέραμε να οδηγήσουμε σε λάθη τον Απόλλωνα", δήλωσε αρχικά ο τεχνικός του Πανελευσινιακού για να προσθέσει στην συνέχεια:

Στο πρώτο μέρος είχαμε κακό μυαλό στην επίθεση, προσπαθήσαμε να τα βελτιώσουμε και στο τέλος κρίθηκε το ματς από μια παραπάνω θέληση του Λιανού, που πιθανότατα έψαχνε να πάρει τη διαφορά από τον α’ γύρο. Εμείς θα ήμασταν ευχαριστημένοι και με ήττα στον πόντο, γι αυτό διαλέξαμε να μην κάνουμε φάουλ, όμως μας έδωσε την ευκαιρία ο Μαγκούνης, που παρότι ήταν σε κακή μέρα, τον στηρίξαμε. Νομίζω ήταν δώρο από τον Θεό και κατάφερε και έβαλε το τελικό καλάθι".

Σχετικά με τα παράπονα που έχει ο Απόλλωνας από την διαιτησία σημείωσε πως "μπορεί να έκανα και εγώ παράπονα αν δεν ήταν η νίκη, όμως αυτή την στιγμή δεν μπορώ να ελέγξω τις φάσεις, στο παιχνίδι είμαστε προσηλωμένοι σε άλλα κομμάτια. Δεν ξέρω τι έχει γίνει στον πειθαρχικό έλεγχο, δεν ξέρω αν αδικήθηκε…".

Πηγή: sportfmpatras.gr

Keywords
Τυχαία Θέματα