ΠΑΝΕΛΕΥΣΙΝΙΑΚΟΣ | Σκαραφίγκας: "Δεν ασχοληθήκαμε με τον Παναθηναϊκό"

Ο Γιώργος Σκαραφίγκας επισήμανε πως δεν ασχολήθηκαν καθόλου με τον τρόπο αντιμετώπισης του Παναθηναϊκού και ότι αυτό που τους ενδιαφέρει είναι το επόμενο ματς με τον Ηλυσιακό.

"Όσον αφορά το παιχνίδι, στο πρώτο δεκάλεπτο προσπαθήσαμε να εκμεταλλευτούμε το άγχος του Παναθηναϊκού μετά από δύο ανεπιτυχή αποτελέσματα. Εφαρμόσαμε ζώνη που θα χρησιμοποιήσουμε και στα επόμενα παιχνίδια.

Στο δεύτερο δεκάλεπτο παλέψαμε και φανήκαμε ανταγωνιστικοί. Στο τρίτο δεκάλεπτο βρεθήκαμε πίσω στο σκορ και δεν μπορέσαμε να αντιδράσουμε. Ήμασταν σε κακή μέρα επιθετικά. Δεν ασχοληθήκαμε καθόλου με τον τρόπο αντιμετώπισης του Παναθηναϊκού κι αυτό αποτελεί δικαιολογία για τα παιδιά. Το ματς περνάει σε δεύτερη μοίρα για μας. Μένει η πικρή γεύση του δεύτερου ημιχρόνου και η καλή εμφάνιση του πρώτου", ήταν τα όσα είπε ο προπονητής του Πανελευσινιακού.

Από την πλευρά των παικτών ο Πέτρος Μελισσαράτος είπε: "Συγχαρητήρια στον Παναθηναϊκό για τη νίκη. Προσπαθήσαμε στην άμυνα όσο αντέξαμε να φανούμε ανταγωνιστικοί. Πιέσαμε. Δεν μπορέσαμε να ακολουθήσουμε τον ρυθμό και χάσαμε. Το μυαλό μας τώρα στο παιχνίδι με τον Ηλυσιακό που είναι πολύ κρίσιμο για εμάς και τη συνέχεια".

Keywords
Τυχαία Θέματα