ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ | Τσαρτσαρής: "SOS τα ματς στην έδρα μας"

Ο Κώστας Τσαρτσαρής έβγαλε το... καπέλο του στον Ρόκο Λένι Ούκιτς και στον Δημήτρη Διαμαντίδη για την απόδοση που είχαν στο ματς με την Ζαλγκίρις ενώ δεν παρέλειψε να σημειώσει και την σημαντικότητα των εντός έδρας αναμετρήσεων του Παναθηναϊκού στην φάση του Top-16.

"Hταν ένα παιχνίδι κλειδί για τη συνέχεια της φάσης. Μετά την ήττα που κάναμε από τη Ρεάλ Μαδρίτης στην έδρα μας θέλαμε να κάνουμε ένα μεγάλο εκτός έδρας παιχνίδι. Αυτό με την Ζαλγκίρις για εμάς ήρθε σε κομβικό σημείο. Ήμασταν

προετοιμασμένοι να κερδίσουμε, γνωρίζοντας βέβαια πως και οι αντίπαλοι καίγονταν για τη νίκη, για να προκριθούν κι εκείνοι", δήλωσε αρχικά ο "πράσινος" πάουερ φόργουορντ στην κάμερα της NOVA ενώ στη συνέχεια πρόσθεσε:

"Σίγουρα, έγινε physical game, γιατί ήταν τέτοια και η κρισιμότητα του παιχνιδιού. Επίσης, βάλαμε κάποια μεγάλα καλάθια, ο Δημήτρης Διαμαντίδης και ο Ρόκο Λένι Ούκιτς έκαναν φοβερή δουλειά στην επίθεση όταν η μπάλα έκαιγε. Από εκεί και πέρα, όλα τα παιδιά βοήθησαν όσο μπορούν και φθάσαμε σε αυτή την πολύ σημαντική νίκη".

Οσον αφορά τη συνέχεια της διοργάνωσης σημείωσε πως "οπωσδήποτε να κερδίσουμε την Εφές Αναντόλου στην έδρα μας. Τα εντός έδρας παιχνίδια είναι SOS".

Keywords
Τυχαία Θέματα