ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ | Ούκιτς: "Είμαστε σε θέση ισχύος"

Ο Ρόκο Λένι Ούκιτς, ο Δημήτρης Διαμαντίδης και ο Τζέιμς Γκιστ αποτέλεσαν τους τρεις... σωματοφύλακες του Παναθηναϊκού στο Κάουνας και ο Κροάτης γκαρντ μίλησε για τη μεγάλη σημασία της νίκης της ομάδας του επί της Ζαλγκίρις.

"Αν χάναμε αυτό το παιχνίδι θα βρισκόμασταν σε πολύ δύσκολη κατάσταση. Αυτή την στιγμή είμαστε σε θέση ισχύος. Τώρα, είμαστε εκεί που θέλαμε να είμαστε", δήλωσε αρχικά ο Ρόκο Λένι Ούκιτς ενώ στη συνέχεια αναφέρθηκε στην κατάστασή του,

μιας και χρειάστηκε να κάνει ένεση για να μπορέσει να αγωνιστεί:

"Προηγήθηκαν τρεις τρελές ημέρες για εμένα. Πριν από δύο ημέρες είχα πρόβλημα με τη μέση μου και δεν γνώριζα εάν θα ήμουν σε θέση να αγωνιστώ σήμερα (22/02). Κάποιες φορές, όταν είσαι τραυματισμένος, παίζεις πολύ καλύτερα και σήμερα (22/02) έτσι έγινε. Το ιατρικό επιτελείο έκανε εξαιρετική δουλειά και ο Γιάννης Ζουγούρης, ο φυσιοθεραπευτής της ομάδας που ήταν κι εδώ μαζί μας, με βοήθησε πολύ. Τα έδωσα όλα, γιατί ήθελα πολύ να κερδίσουμε.

Οσον αφορά για την συνέχεια του Top-16 o Κροάτης γκαρντ σημείωσε πως "χρειαζόμαστε να κερδίσουμε όσα περισσότερα παιχνίδια μπορούμε. Νομίζω πως με τα τωρινά δεδομένα, με οκτώ ή εννέα νίκες, μπορείς να προκριθείς στα πλέι οφ. Εχουν μείνει κάποια δύσκολα ματς, αλλά η νίκη επί της Ζαλγκίρις Κάουνας ήταν πολύ σημαντική".

Keywords
Τυχαία Θέματα