ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ | Το "τριφύλλι" στο ΚΥΑΔΑ

Το κοινωνικό του πρόσωπο έδειξε για ακόμη μία φορά ο Παναθηναϊκός, αφού ο Κώστας Τσαρτσαρής και ο Χάρης Γιαννόπουλος επισκέφθηκαν το μεσημέρι του Σαββάτου (1/12) το ΚΥΑΔΑ στο Κουκάκι.

Οι "πράσινοι" άσοι έγιναν εθελοντές μιας μεγάλης προσπάθειας που γίνεται, η οποία στηρίζεται από την COSMOTE, προκειμένου να ανακουφιστούν οικογένειες που αντιμετωπίζουν προβλήματα, παρέχοντας υλική, αλλά και ψυχολογική υποστήριξη.

Η

COSMOTE σε συνεργασία με το Κέντρο Υποδοχής και Αλληλεγγύης του Δήμου Αθηναίων, δημιούργησαν το «πρόγραμμα αλληλεγγύης στην οικογένεια» για οικογένειες που βρίσκονται σε ανάγκη. Το πρόγραμμα φιλοξενείται στην περιοχή Μακρυγιάννη, σε ένα κτίριο που ανήκει στο ΚΥΑΔΑ και ανακατασκευάστηκε πλήρως από την COSMOTE, η οποία καλύπτει πλήρως όλα τα έξοδα αγοράς των παρεχόμενων ειδών στις οικογένειες. Ο Κώστας Τσαρτσαρής και ο Χάρης Γιαννόπουλος βρέθηκαν σε αυτόν τον χώρο και για λίγες ώρες πρόσφεραν εθελοντικά τις υπηρεσίες τους. Εκεί, συνάντησαν ανθρώπους που προσφέρουν τον χρόνο τους και την καλή τους διάθεση, ώστε να λυθούν ορισμένα από τα προβλήματα που αντιμετωπίζουν οικογένειες αυτή τη δύσκολη περίοδο που βιώνει η Ελλάδα.

Keywords
Τυχαία Θέματα