ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ | Τα εισιτήρια με Μακάμπι

Ο Παναθηναϊκός υποδέχεται αύριο (20/3) και την Πέμπτη στο ΟΑΚΑ την Μακάμπι Τελ Αβίβ για τα προημιτελικά της Ευρωλίγκας και θέλει να κάνει τα πρώτα... δύο από τα τρία βήματα που χρειάζεται, ώστε να προκριθεί στο φάιναλ φορ της Ευρωλίγκας και να υπερασπιστεί τον τίτλο του πρωταθλητή Ευρώπης.

Οι "πράσινοι" περιμένουν από τους φιλάθλους της ομάδας να γεμίσουν

το γήπεδο και να στηρίξουν τις προσπάθειες των παικτών του Ζέλικο Ομπράντοβιτς, με τη διοίκηση του "τριφυλλιού" να ενημερώνει για τα εισιτήρια των δύο αναμετρήσεων.

Η ανακοίνωση της ΚΑΕ:

Παναθηναϊκός αντιμετωπίζει αύριο (20/3, 22.00) και την Πέμπτη (22/3, 21.00) τη Μακάμπι Ελέκτρα Τελ Αβίβ. Δύο αναμετρήσεις που μπορούν να αποτελέσουν το σημαντικότερο βήμα για την πρόκριση στο φάιναλ φορ της Ευρωλίγκας. Τα εισιτήρια για τους δύο αγώνες διατίθενται από τη θύρα 10 στο γήπεδο «Απόστολος Νικολαϊδης». Τα εκδοτήρια θα λειτουργήσουν αύριο (20/3) και την Τετάρτη (21/3) από τις 10π.μ. ως τις 7μ.μ. και την Πέμπτη (22/3) από τις 10π.μ. ως τις 6μ.μ. Αύριο, ημέρα της πρώτης αναμέτρησης, εισιτήρια θα διατίθενται και από τα εκδοτήρια στο ΟΑΚΑ από τις 7μ.μ. Οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να βρουν τη θέση τους στο κλειστό γυμναστήριο του ΟΑΚΑ και μέσω του PAO SHOP (Εμπορικό Κέντρο «Καμάρες», Χαρ. Τρικούπη 127, Ν. Ερυθραία/ώρες λειτουργίας καταστημάτων)".

Keywords
Τυχαία Θέματα