ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ | Στο τέλος κερδίζει ο Παναθηναϊκός!

Οι «πράσινοι» πήραν πίσω αυτό που είχαν χάσει τα δύο τελευταία χρόνια. Δηλαδή το κύπελλο και έκοψαν την φόρα του Ολυμπιακού, δείχνοντας ότι το DNA αυτής της ομάδας είναι μοναδικό!

Τα προγνωστικά πηγαίνουν στα... σκουπίδια όταν αγωνίζεται συνήθως σε τελικό ο Παναθηναϊκός. Γιατί απλά στο τέλος αυτός χαμογελάει και κόβει τα διχτάκια. Είτε εύκολα

είτε δύσκολα. Διότι ξέρει καλά τι πρέπει να κάνει ακόμα και όταν τα... προγνωστικά είναι εναντίον του, βρίσκει τρόπο να ξεφεύγει. Τι και αν οι κυπελλούχοι Ελλάδας έχαναν στο 27 με 13 πόντους διαφορά (45-58) από μια ομάδα που έτρεχε ασταμάτητα; Δεν έχασαν τον προσανατολισμό τους και σιγά σιγά με την βοήθεια του «έφηβου», Σαρούνας Γιασικεβίτσιους που έδωσε το σύνθημα της αντεπίθεσης, ανέτρεψαν τα δεδομένα σε ένα ματς copy-paste από... ΣΕΦ με διαφορετικό νικητή αυτή την φορά.

Δεν είναι εύκολο να «στραγγαλίζεις» τον αντίπαλό σου και να δέχεσαι μόνο 2 πόντους και αυτούς με βολές στα τελευταία 7 λεπτά. Ο Παναθηναϊκός όμως με το μεγάλο του όπλο που είναι η άμυνα, το κάνει να δείχνει εύκολο. Γιατί απλά έχει τις προσωπικότητες, τις ηγετικές φυσιογνωμίες οι οποίες έχουν διαγράψει το... εγώ τους από την στιγμή που φόρεσαν αυτή την φανέλα και έχουν ενταχθεί στο εμείς υπό τις οδηγίες του κορυφαίου προπονητή στην Ευρώπη που γιόρτασε με τον καλύτερό τρόπο τα 52α γενέθλια του με αυτό που ξέρει καλύτερα. Να παίρνει κούπες!

Αν θέλετε και παραδείγματα για το γεγονός ότι οι παίκτες είναι πιστοί στρατιώτες αυτής της ομάδας, έχουμε να τα παρουσιάσουμε. Δεν είναι λίγο πράγμα ο Μάικ Μπατίστ να τρέχει σαν τον... Μπολτ προκειμένου να προλάβει να ξεπεράσει τον τραυματισμό του μέσα σε λίγες μέρες. Δεν είναι λίγο πράγμα, ο άτυχος φέτος Στράτος Περπέρογλου να κάνει αποθεραπεία και να κάνει την μεγάλη ανατροπή ώστε να ετοιμαστεί και να βοηθήσει την ομάδα του. Δεν είναι λίγο πράγμα αυτό που κάνει ο Παναθηναϊκός την τελευταία 15ετία. Γιατί; Γιατί απλά διαθέτει παίκτες... μετρ του είδους, έτοιμους να μπουν στην μάχη, να «ματώσουν», για εκείνους, για τους προπονητές τους, για την διοίκηση, για τον κόσμο και εν τέλει να επιβεβαιώνεται για άλλη μια φορά ότι στο τέλος κερδίζει ο Παναθηναϊκός...

Keywords
Τυχαία Θέματα