NBA | Σοκ για Ρούμπιο, έξι με εννιά μήνες έξω!

Οι φόβοι για ρήξη χιαστών τελικά επιβεβαιώθηκαν... Ο Ρίκι Ρούμπιο θα παραμείνει μακρυά από την αγωνιστική δράση τουλάχιστον για έξι μήνες, χάνει το υπόλοιπο της σεζόν, ενώ υπάρχει ισχυρό ενδεχόμενο να λείπει ακόμη και τους Ολυμπιακούς Αγώνες!

Οσο ονειρεμένα ξεκίνησε την καριέρα του στον μαγικό κόσμο του ΝΒΑ ο Ρίκι Ρούμπιο, τόση ήταν και η κακοτυχιά που τον χτύπησε στο παιχνίδι κόντρα στους Λέικερς, τα ξημερώματα...

Ο Ισπανός

γκαρντ των Τίμπεργουλβς δεν θα μπορούσε να φανταστεί χειρότερο σενάριο όσον αφορά τον τραυματισμό του στο αριστερό γόνατο, αφού τα αποτελέσματα έδειξαν ρήξη χιαστών, γεγονός που θα τον αφήσει εκτός γηπέδων για έξι με εννιά μήνες!

Αυτό σημαίνει ότι το νέο αστέρι της Μινεσότα -που είχε κάνει εντυπωσιακή είσοδο στον μαγικό πλανήτη και ήταν από εκείνους που είχε κλέψει μέχρι στιγμής την παράσταση- χάνει σίγουρα το υπόλοιπο της σεζόν, ενώ υπάρχουν μεγάλοι φόβοι ότι δεν θα βρίσκεται ούτε στους Ολυμπιακούς Αγώνες με την Εθνική Ισπανίας!

Να υπενθυμίσουμε ότι ο τραυματισμός του Ρούμπιο προήλθε έπειτα από σύγκρουση με τον σούπερ-σταρ των "Λιμνανθρώπων" Κόμπε Μπράιαντ στα τελευταία δευτερόλεπτα της αναμέτρησης, με τον Ισπανό γκαρντ να αποχωρεί σφαδάζωντας...

Keywords
Τυχαία Θέματα