ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ | Στην κορυφή ο Ζντοβτς, στο προσκήνιο και ο Κοκόσκοφ!

Η περίπτωση του Σαρούνας Γιασικεβίτσιους για την τεχνική ηγεσία του Παναθηναϊκού έμεινε... ιδέα και πλέον οι "πράσινοι" στρέφουν σε άλλους πιθανούς αντικαταστάτες του Ζέλικο Ομπράντοβιτς την προσοχή τους. Ο Γιούρι Ζντοβιτς είναι γνωστό ότι απασχολεί έντονα, ωστόσο στο προσκήνιο ήρθε και το όνομα του Ιγκόρ Κοκόσκοφ!

Ο Ζντοβτς αποτελεί τον βασικό υποψήφιο για το "τιμόνι" των Κυπελλούχων Ελλάδος και

μάλιστα φέρεται να έχει γίνει και μία πρώτη συνάντηση μεταξύ των δύο πλευρών. Ετσι, μετά και την αρνήτικη τροπή που πήρε η υπόθεση του Σάρας, δεν αποκλείεται να υπάρξουν εκ νέου επαφές -που θα είναι και οριστικές- με τον Σλοβένο τεχνικό της Σπαρτάκ Αγίας Πετρούπολης προκειμένου να τεθεί επί τάπητος το ενδεχόμενο ο Γιούρι Ζντοβτς να αναλάβει τα ηνία του Παναθηναϊκού.

Ωστόσο, πέραν του Ζντοβτς -ο οποίος σημειωτεόν δεσμεύεται με συμβόλαιο- στη λίστα των ανθρώπων της ομάδας υπάρχει και το όνομα του Ιγκόρ Κοκόσκοφ, ο οποίος φέτος δούλεψε ως ασίσταντ κόουτς στους Φίνιξ Σανς! Ο -αμερικανοθρεμμένος- Γεωργιανός τεχνικός, παρά το νεαρό της ηλικίας του (41 ετών), έχει εργαστεί ακόμη σε Πίστονς και Κλίπερς, ενώ υπήρξε και ομοσπονδιακός προπονητής στην Εθνική Γεωργίας στο Ευρωμπάσκετ της Λιθουανίας.

Keywords
Αναζητήσεις
κοκοσκοφ για παο
Τυχαία Θέματα