ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ | Πεδουλάκης, για αντι-Μπαρτζώκας

Προ των πυλών του Ολυμπιακού βρίσκεται ο Γιώργος Μπαρτζώκας, γι' αυτό και οι άνθρωποι του Πανιωνίου δεν κάθισαν με σταυρωμένα τα χέρια... Εχουν ήδη αναζητήσει και εντοπίσει τον πιθανό αντικαταστάτη του. Και το όνομα αυτού; Αργύρης Πεδουλάκης!

Ο Ηλίας Λιανός και οι συνεργάτες του σαν να... περίμεναν την εξέλιξη αυτή -ότι δηλαδή ο Γιώργος Μπαρτζώκας ενδεχομένως να αποτελέσει παρελθόν, ο οποίος οδεύει ολοταχώς προ τον Πειραιά- και είχαν καταστρώσει εναλλακτικά πλάνα σε περίπτωση που ο Ελληνας τεχνικός

αποχωρούσε από την Πλατεία.

Τα πλάνα αυτά είχαν στην κορυφή της λίστας τον Αργύρη Πεδουλάκη ως επικρατέστερο αντικαταστάτη του Μπαρτζώκα, αφού οι ιθύνοντες των "κυανέρυθρων" τον θεωρούν ως τον καταλληλότερο για τον πάγκο της ομάδας... Και λόγω εμπειρίας και αξιοπιστίας, αλλά και λόγω του ότι αρέσκεται να παίζει με νεαρούς παίκτες.

Στο μυαλό των Νεοσμυρνιωτών υπάρχει ως εναλλακτική λύση και η περίπτωση του Γιάννη Σφαιρόπουλου, με τον μέχρι πρότινος προπονητή του Περιστερίου ωστόσο να αποτελεί το φαβορί για την ομάδα την διαδοχή στον πάγκο του Πανιωνίου.

Keywords
Τυχαία Θέματα