ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ | Σάτο: "Προσοχή και συγκέντρωση για το 2-0"

Μεγάλη προσοχή θέλει το δεύτερο ματς του Παναθηναϊκού στο ΟΑΚΑ κόντρα στη Μακάμπι όπως τόνισε ο Ρομέιν Σάτο, καθώς η ομάδα του λαού θα κάνει τα πάντα για να σπάσει την έδρα του τριφυλλιού και γι αυτό το λόγο οι πράσινοι πρέπει να εμφανιστούν στο παρκέ με απόλυτη συγκέντρωση.

Ο Κεντροαφρικανός γκαρντ/φόργουορντ υποστήριξε ότι το αποψινό παιχνίδι θα είναι πιο δύσκολο από το προηγούμενο, ενώ παράλληλα στάθηκε

στην άμυνα των πρωταθλητών Ελλάδας και Ευρώπης.

Για το αποψινό δεύτερο ματς με την Μακάμπι: "Το σημερινό παιχνίδι είναι εξίσου σημαντικό και μεγάλο με το προηγούμενο. Είναι το δεύτερο και είναι επίσης μεγάλο και δεν θα είναι εύκολο. Για εμάς θα πρέπει να είναι 0-0 οι νίκες. Οι αντίπαλοί μας θα κάνουν τα πάντα για ν' αλλάξουν τα εις βάρος τους δεδομένα και εμείς θα πρέπει να είμαστε πάρα πολύ προσεκτικοί".

Για τα μυστικά του πρώτου αγώνα: "Στο πρώτο παιχνίδι, βγήκαμε δυνατά και παίξαμε πολύ καλά με αποτέλεσμα να πάρουμε τη νίκη. Η άμυνα μας ήταν αυτή που έκανε την διαφορά. Αυτή άλλαξε τα πάντα μέσα στο παιχνίδι".

Για αυτά που θα πρέπει να κάνουν οι "πράσινοι" για να κάνουν το 2-0: "Η Μακάμπι είναι μια πολύ καλή ομάδα. Εμείς ήμασταν συγκεντρωμένοι και έτσι θα πρέπει να συνεχίσουμε να είμαστε και στα υπόλοιπα παιχνίδια της σειράς. Θα πρέπει να δίνουμε κάθε φορά το 100% μας ειδικά σε αυτά τα παιχνίδια".

Keywords
Τυχαία Θέματα