ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ | "Πηγή έμπνευσης για όλους μας"

Σύσσωμη η οικογένεια του Παναθηναϊκού πανηγύρισε την κατάκτηση του πρωταθλήματος μπάσκετ. Ερασιτέχνης και ΠΑΕ έδωσαν, λοιπόν, συγχαρητήρια στην ΚΑΕ.

Η ανακοίνωση του ερασιτέχνη αναφέρει: "Ο Παναθηναϊκός Αθλητικός Όμιλος συγχαίρει την αντρική ομάδα μπάσκετ του Συλλόγου για την πανάξια κατάκτηση του Πρωταθλήματος και κατ' επέκταση του νταμπλ.

Συγχαρητήρια στη διοίκηση της ΚΑΕ Παναθηναϊκός, στους αθλητές και το τεχνικό επιτελείο που κρατούν τη σημαία του Συλλόγου ψηλά με τόσες επιτυχίες όλα αυτά χρόνια.

Μέσα από τα βάθη της Παναθηναϊκής μας ψυχής σας ευχαριστούμε ειλικρινά που συνεχίζετε να μεγαλώνετε τον Παναθηναϊκό μας!".

Η ανακοίνωση της ΠΑΕ: "Η ΠΑΕ ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ εκφράζει τα θερμά της συγχαρητήρια στη διοίκηση, το τεχνικό επιτελείο και τους αθλητές της ΚΑΕ ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ για την επιστροφή της ομάδας μπάσκετ στο «θρόνο» του πρωταθλητή Ελλάδας που της ανήκει. Η κατάκτηση του πρωταθλήματος που σφράγισε ένα ακόμα double αποτελεί παράσημο υπερηφάνειας για το Σύλλογο και ο χαρακτήρας που επέδειξε σαν σύνολο καθ’ όλη τη διάρκεια της χρονιάς σε Ελλάδα και Ευρώπη είναι πηγή έμπνευσης για όλους μας».

Keywords
Τυχαία Θέματα