ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ | Πεδουλάκης: "Σωστή δουλειά στην άμυνα"

Ο Παναθηναϊκός δίνει αύριο (26/10, 21:30, NS3) στη Σλοβενία ένα εξαιρετικά δύσκολο παιχνίδι κόντρα σε μια πολύ καλή ομάδα σύμφωνα με τον Αργύρη Πεδουλάκη, ο οποίος υποστήριξε ότι οι παίκτες του πρέπει να δώσουν μεγάλη βαρύτητα στην άμυνα ώστε να αντιμετωπίσουν με επιτυχία το πικ εντ ρολ που παίζει η Ολίμπια Λιουμπλιάνας.

«Έχουμε μπροστά μας ένα πολύ δύσκολο παιχνίδι, απέναντι σε μια πολύ καλή ομάδα. Έχει πολύ

καλό ρυθμό στο παιχνίδι της, έχει τρία πολύ καλά γκαρντ στην περιφέρεια, τα οποία ουσιαστικά κάνουν το παιχνίδι και έχει πολλές λύσεις και μέσα στη ρακέτα. Θα πρέπει να δουλέψουμε πολύ σωστά στην άμυνα και ιδιαίτερα απέναντι στο δικό τους πικ εντ ρολ.

Στην επίθεση παίζουν με μεγάλο ενθουσιασμό, έχουν μεγάλη ενέργεια και παίζουν με υπομονή όταν δεν βρίσκουν το εύκολο καλάθι, κάτι που τους κάνει αρκετά επικίνδυνους. Εμείς θέλουμε να βρούμε το ρυθμό μας και τους αυτοματισμούς μας και πιστεύω ότι παιχνίδι με παιχνίδι θα παρουσιαζόμαστε καλύτεροι. Είναι καλό που παίζουμε δυνατά παιχνίδια νωρίς, γιατί παίρνουμε εμπειρίες και γινόμαστε καλύτεροι. Θα είναι ένα δύσκολο παιχνίδι και για τις δύο ομάδες».

Keywords
Τυχαία Θέματα