Στοίχημα | Άσος στο ντέρμπι στην Τουρκία

Μετά το ταμείο της Λαγκούν Άρο την Κυριακή, θα εμπιστευτούμε την Φενερμπαχτσέ/Ούλκερ στο μεγάλο παιχνίδι της βραδιάς για την Ευρωλίγκα, κόντρα στην Ρεάλ Μαδρίτης.

Η γνώμη μας από την αρχή της σεζόν είναι ότι η ομάδα του Πάμπλο Λάσο μπορεί να κατακτήσει το τρόπαιο στο Λονδίνο. Σήμερα όμως θα την κοντράρουμε. Και μάλιστα θα την κοντράρουμε με την ομάδα που θεωρούμε ότι είναι το... δεύτερο φαβορί για την κορυφή, οπότε... μικρό το κακό!

Γιατί θα μπλέξουμε σε μια τόσο αμφίρροπη αναμέτρηση; Επείδη λείπει ο Γιουλ. Ο Ισπανός πλέι μέικερ είναι από τους βασικούς λόγους που πιστεύουμε τόσο

πολύ στην Ρεάλ και η απουσία του είναι καταλιτική στα δικά μας μάτια. Ίσως όμως όχι μόνο στα δικά μας, αφού η ομάδα της Μαδρίτης χωρίς τον Γιουλ έχασε στην έδρα της Χίμκι και πέρασε με τα χίλια ζόρια για την ACB από την έδρα της αδύναμης Κανάριας.

Μάλλον, λοιπόν, την έχει επηρεάσει η απουσία του βασικού της πλέι μέικερ και δεν θα μπορούσε να είναι διαφορετικά, καθώς μιλάμε για μια κομβική θέση. Από την άλλη οι Τούρκοι δεν θα έχουν κανένα αγωνιστικό πρόβλημα (κανονικά ο ΜακΚάλεμπ και επιστρέφει ο Σάτο) και θα έχουν μαζί τους και την έδρα που είναι από τις πιο δυνατές της Ευρώπης. Γενικά θεωρούμε ότι οι τα ρόστερ των δύο ομάδων δεν έχουν μεγάλες διαφορές (ίσως μάλιστα οι φιλοξενούμενοι έχουν καλύτερο). Η απουσία όμως του Γιουλ, το τρίτο ταξίδι σε ελάχιστες ημέρες για την Ρεάλ και το φανατικό κοινό των Τούρκων, μας κάνουν να κρατήσουμε τον άσο και το 1.75.


Πρόταση
Φενερμπαχτσέ/Ούλκερ – Ρεάλ Μαδρίτης 1 (1.75)


Περισσότερες προτάσεις για την Ευρωλίγκα στο betplayer.eu

Keywords
Τυχαία Θέματα