ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ | Πεδουλάκης: "Παίξαμε έξυπνα στο δεύτερο ημίχρονο"

Ο Αργύρης Πεδουλάκης ανέλυσε το σκεπτικό του όσον αφορά τη χρησιμοποίηση κάποιων παικτών, ενώ εξήγησε και τους λόγους της νίκης της ομάδας του.

Άρης προσπάθησε να βγάλει ενέργεια. Το κάνει απ' την αρχή της σεζόν, βγάζει κι υγεία, κάνει μία εξαιρετική επιλογή και θα επιβραβευθεί αυτό σε βάθος χρόνου. Εμείς στο πρώτο ημίχρονο δίναμε εύκολα ριμπάουντ και δεύτερες επιθέσεις στον Άρη, που έπαιζε με πάθος. Αντιμετωπίσαμε πρόβλημα και στις περιστροφές στην άμυνα. Στο δεύτερο παίξαμε λίγο πιο έξυπνα. Ο Γκιστ είχε

πρόβλημα με τη γάμπα του, δε θέλαμε να πιέσουμε και τον Ούκιτς. Η είσοδος του Γκιστ στο δεύτερο μέρος μας βοήθησε κι εκεί ουσιαστικά πήραμε το πάνω χέρι. Θέλαμε να παίξουμε και με το χρόνο, δίνοντας χρόνο συμμετοχής σ' όλα τα παιδιά" είπε στη συνέντευξη Τύπου ο 49χρονος προπονητής του Παναθηναϊκού, ενώ για όσα ακούγονται για τον Δημήτρη Γιαννακόπουλο και την ΠΑΕ είπε:: "Δε γνωρίζω τι θέλει να κάνει, ούτε μπορώ να μιλήσω εκ μέρους του κ.Γιαννακόπουλου".

Από τους παίκτες μίλησε ο Γιώργος Αποστολίδης: "Παίζαμε ένα ματς απέναντι σε μία πολύ καλή ομάδα, που πιέζει πολύ δυνατά κι έχει έφεση στο ριμπάουντ. Το γνωρίζαμε, ωστόσο, στο πρώτο ημίχρονο δεν το κάναμε πράξη. Στο δεύτερο ημίχρονο βελτιωθήκαμε και νικήσαμε με μία καλή διαφορά. Είμαι έτοιμος να παίξω, όποτε μου πει ο προπονητής μου. Απ' την πλευρά μου, θέλω είμαι συγκεντρωμένος".

Keywords
Τυχαία Θέματα