ΑΡΗΣ | Αγγέλου: "Συνεχίζουμε την προσπάθεια"

Ο Βαγγέλους Αγγέλου εξήγησε τους λόγους για του οποίους η ομάδα του ηττήθηκε από τον Παναθηναϊκό, ενώ διευκρίνισε πως η μη χρησιμοποίηση του Σαρικόπουλου στο δεύτερο ημίχρονο ήταν θέμα τακτικής.

"Ξέρουμε πως η πρώτη φάση της Ευρωλίγκας είναι για τις μεγάλες ομάδες μία περίοδος προετοιμασίας για τον επόμενο γύρο, γιατί πολλές απ' αυτές είχαν παίκτες στο Eurobasket. Εμείς είχαμε βάλει στόχο να πετύχουμε 70 πόντους. Ξέραμε ότι ο Παναθηναϊκός

θα πάει σε σετ παιχνίδι, για να μπορέσει να ξεκουραστεί. Απαραίτητη προϋπόθεση για να σκοράρουμε 70 πόντους ήταν η σχέση ασίστ-λάθη και δουλέψαμε σ' αυτό. Στην Ευρώπη είναι θέμα εμπειρίας, που παίζεται από 28χρονους αστέρες και ταλαντούχους παίκτες με υψηλά κασέ. Είχαμε στο πρώτο ημίχρονο 34 πόντους με 11 λάθη και στο δεύτερο 25 πόντους με 9 λάθη. Θα συνεχίσουμε την προσπάθεια. Εξαρτάται από τι κίνητρο και τι διάθεση έχουμε, για να τα χρησιμοποιήσουμε στα επόμενα παιχνίδια" είπε στη συνέντευξη Τύπου ο Αγγέλου, ενώ για τη μη χρησιμοποίηση του Ζήση Σαρικόπουλου (11π. με 5/5δίπ., 1/2β., 6ρ., 1λ. σε 11:41) στο δεύτερο ημίχρονο είπε: "Γιατί κι ο κ.Πεδουλάκης δε χρησιμοποίησε τον Μπατίστ".

Από την πλευρά των παικτών ο Ζήσης Σαρικόπουλος είπε: "Ο κόουτς μάς έδωσε κάποιες οδηγίες, αλλά δυστυχώς είχαμε κάποια νεκρά διαστήματα, εξαιτίας της πολύ καλής αμυντικής λειτουργίας του Παναθηναϊκού, όταν ήταν στο γήπεδο μία πολύ αθλητική πεντάδα, με αποτέλεσμα να δημιουργηθούν mismatches. Παλέψαμε, όσο μπορούσαμε" είπε αρχικά ο σέντερ του Αρη και πρόσθεσε: "Είναι μια νέα αρχή για εμένα, αλλά θα ήμουν καλύτερα, αν είχα διάρκεια στην απόδοση μου. Νιώθω καλά, πιστεύω στον εαυτό μου και θα συνεχίσω να δουλεύω".

Keywords
Τυχαία Θέματα