ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ | Πεδουλάκης: "Ο Γκουίν στην επίθεση έχει το πακέτο..."

Ο Παναθηναϊκός ξεπέρασε με ευκολία το «εμπόδιο» του Ικάρου και ο Αργύρης Πεδουλάκης αφού εξήγησε πώς οι «πράσινοι» πήραν τη νίκη επί της ομάδας της Καλλιθέας, δεν παρέλειψε να αναφερθεί στον Αρ Τι Γκουίν.


"Σήμερα είχαμε δύο στόχους: Απ' τη μία να κερδίσουμε πρώτο παιχνίδι των playoffs, απ' την άλλη να εντάξουμε τα δύο καινούρια παιδιά. Στο πρώτο ημίχρονο δεν ήμασταν συγκεντρωμένοι στο αμυντικό κομμάτι, στην περιφέρεια και στο pick and roll. Δίναμε εύκολα τρίποντα. Αυτό μπορεί να συμβεί,

το θέμα είναι να το αντιμετωπίσεις. Στο δεύτερο ημίχρονο γίναμε πιο επιθετικοί στην άμυνα. Εκεί τελείωσε", δήλωσε αρχικά ο προπονητής του «τριφυλλιού» ενώ στη συνέχεια αναφέρθηκε στο τελευταίο μεταγραφικό απόκτημα των «πρασίνων» Αρ Τι Γκουίν:

"Είναι ένα παιδί που στην επίθεση έχει το πακέτο. Πρέπει ενταχθεί στη φιλοσοφία μας, αυτό είναι το σημαντικό. Είνα λίγος ο χρόνος. Μετά από 70+ ματς, την τελευταία εβδομάδα ανεβάσαμε την ένταση στις προπονήσεις. Ο χρόνος ήταν μοιρασμένος. Με τον Τσαρτσαρή εκτός, αν δεν ήταν αυτός, οι επιβαρυμένοι θα το τραβάγανε".

Keywords
Τυχαία Θέματα