Β ΕΣΚΑΝΑ | Το νέο "χτύπημα" των Beach Boys

Οι Beach Boys "έσπασαν" την σιωπή τους ύστερα από δύο μήνες και με νέα ανακοίνωση που εξέδωσαν εκφράζουν την ανησυχία τους για την κατάσταση που επικρατεί στο Παλαιό Φάληρο.

Η ανακοίνωση αναφέρει:

"Παλαιό Φάληρο, 17 Φεβρουαρίου 2013

Μέτα από σιωπή δύο μηνών επιστρέφουμε, δυστυχώς, για να μοιραστούμε και πάλι με τη φίλαθλη κοινή γνώμη μερικά από τα νέα κατορθώματα των αγαπημένων και περιλάλητων, πια, σε όλους

Μπόλεκ και Λόλεκ (σ.σ.: κατά κόσμον Παναγιώτη Σμυρνιώτη και Κώστα Ρήγα, αλλά μην ανησυχείτε, τουλάχιστον, ο δεύτερος ακούει και στο Λόλεκ. Το έχουμε τσεκάρει).

Οι δύο, "απόλυτα επιτυχημένοι παράγοντες" κατά τον πρόεδρο του συλλόγου, Σεραφείμ Πολυχρόνη, συνεχίζουν να μας προσφέρουν "ευχάριστες" στιγμές με την παρουσία τους στον πάγκο της ανδρικής ομάδας μπάσκετ του Παλαιού Φαλήρου.

Όπως για παράδειγμα πριν τον εντός έδρας αγώνα με τον Ιάσωνα Νίκαιας, για την τελευταία αγωνιστική της Β'ΕΣΚΑΝΑ, στο ΣΕΦ. Μία αναμέτρηση που αναβλήθηκε λόγω εισροής υδάτων από την οροφή του γηπέδου.

Σε όλη, λοιπόν, τη διάρκεια των συζητήσεων για το αν ο αγώνας θα γίνει κανονικά (σ.σ.: το γήπεδο είχε γίνει λίμνη στο σημείο όπου έσταζε η οροφή) τόσο ο Μπόλεκ όσο και ο Λόλεκ έμεναν ατάραχοι στον πάγκο μας και παρακολουθούσαν τα τεκτανόμενα. Ενδιαφέρθηκαν οι διαιτητές να δώσουν λύση και να γίνει ο αγώνας στο διπλανό προπονητήριο, ενδιαφέρθηκαν οι άνθρωποι της γραμματείας, ενδιαφέρθηκαν οι φίλαθλοι, αλλά όχι και οι Μπόλεκ και Λόλεκ. Αλλά γιατί να ενδιαφέρθούν; Σάμπως παράγοντες της γηπεδούχου ομάδας είναι;

Η μόνη φορά που ο Λόλεκ αποφάσισε να σηκωθεί από την καρέκλα του ήταν για να κατευθυνθεί προς το σημείο όπου έσταζε η οροφή και να ζητήσει να γίνει ο αγώνας! Το επιχείρημα του ήταν "Σιγά μωρέ, κι άλλες φορές έχουμε παίξει με την οροφή να στάζει". Βεβαίως, όταν είδε την αντίδραση των φιλάθλων και των γονέων των παικτών ανέκρουσε πρύμναν και επέστρεψε στον πάγκο. Ας χαίρεται το Δ.Σ. του Α.Ο.Π.Φ. έναν παράγοντα που κόπτεται για την υγεία των παικτών με αυτόν τον τρόπο!!!

Δεν ήταν, πάντως, αυτή η μοναδική "ωραία" στιγμή που μας χάρισε το παραγοντικό (;) δίδυμο. Λίγο νωρίτερα είχαν το θράσος να διακόψουν την προθέρμανση αθλητή μας προκειμένου να του ζητήσουν να τους ακολουθήσει εκτός γηπέδου. Τι τον ήθελαν; Να κουβαλήσει τα νερά!!! Προφανώς είναι τόσο σπουδαίοι παράγοντες που δεν το σηκώνει κάτι τέτοιο η... ιστορία τους στο χώρο.

Στιγμιότυπο με τα νερά είχαμε και στον εκτός έδρας αγώνα με τον Προφήτη Ηλία. Εκεί οι άνθρωποι της γηπεδούχου ομάδα είχαν την καλοσύνη να προσφέρουν και στη δική μας ομάδα νερά. Όταν, όμως, ο Μπόλεκ κατέφθασε στο γήπεδο κουβαλώντας κι αυτός νερά για τους παίκτες μας τα "έβαλε" με το... alter ego του. Ο λόγος ήταν ότι δεν τον ενημέρωσε και πήγε και αγόρασε νερά.

Αγαπητέ Μπόλεκ, εμείς είμαστε μαζί σου. Αντιλαμβανόμαστε τι θα πει να ξοδεύεις το... υπέρογκο ποσό των 2(!) ευρώ για νερά. Ο Λόλεκ να τα βλέπει αυτά που δεν σε καταλαβαίνει. Ίσως, πάντως, θα έπρεπε να ζητάς τιμολόγιο στο όνομα του συλλόγου για να τα πάρεις πίσω αυτά τα χρήματα. Εκτός αν το κάνεις ήδη.

Μετά τιμής Beach Boys

ΥΓ: Μας έλειψε πολύ η φιγούρα του Μπόλεκ στον αγώνα με την ΑΕ Καλλιθέας. Είχαμε μόνο τον Λόλεκ να σφυρίζει κλέφτικα από τον πάγκο μας (σ.σ.: αληθινό γεγονός) μετά από σημαντικά καλάθια των παικτών μας.

ΥΓ2: Αλήθεια Μπόλεκ γιατί στις τελευταίες μας αναμετρήσεις έρχεσαι στο γήπεδο αφού έχει αρχίσει ο αγώνας; Μάλλον θέλεις να κάνεις εμφάνιση. Μην μας το ξανακάνεις, όμως, αυτό. Ανησυχούμε όταν δε σε βλέπουμε.

ΥΓ3: Η δίμηνη σιωπή δε οφείλεται στο γεγονός ότι δεν είχαμε τίποτα άλλο να πούμε. Τουναντίον. Όλο αυτό το διάστημα ήρθαν δίπλα μας πολλοί άνθρωποι μεταφέροντας μας πληροφορίες και γεγονότα τόσο για το δίδυμο του μπάσκετ όσο και για όλο τον Α.Ο.Π.Φ. που έχουμε υλικό για τις ανακοινώσεις μίας ζωής. Ας τον κρατήσουν στο μυαλό τους κάποιοι αυτό".

Keywords
Τυχαία Θέματα