ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ | Ούκιτς: «Δεν παίζουμε το καλύτερο μπάσκετ που μπορούμε»

Για τη νίκη του Παναθηναϊκού επί του Ερυθρού Αστέρα μίλησε ο Ρόκο Λένι Ούκιτς, που τόνισε πως «πράσινοι» δεν αποδίδουν ακόμα σύμφωνα με τις δυνατότητες τους.

«Πιστεύω πως ο όμιλος μας είναι ο πιο ανταγωνιστικός από όλους. Διαθέτουμε την πιο ποιοτική ομάδα, αλλά στην παρούσα φάση δεν παίζουμε ακόμη το καλύτερο μπάσκετ που μπορούμε. Αν αποδώσουμε σύμφωνα με τις δυνατότητές μας, θα περάσουμε εύκολα στην επόμενη φάση. Όλες οι ομάδες έχουν πιθανότητες και τα εντός

έδρας παιχνίδια θα είναι πολύ σημαντικά», ανέφερε αρχικά ο Κροάτης γκαρντ μετά τη λήξη της αναμέτρησης και πρόσθεσε: «Ο Ερυθρός Αστέρας είναι καλή ομάδα. Παρότι οι παίκτες του παίζουν για πρώτη φορά στη διοργάνωση, αποδίδουν καλά, βγάζουν ενέργεια, έχουν ποιότητα και καλούς ξένους. Θα είναι ανταγωνιστικοί στην Ευρωλίγκα, αν συνεχίσουν να έχουν τον ίδιο ενθουσιασμό στο παιχνίδι τους. Ειδικά στην έδρα του, θα δημιουργήσει πολλά προβλήματα σε όλες τις ομάδες».

Για να καταλήξει λέγοντας πως: «Η ατμόσφαιρα ήταν εξαιρετική, όλα ήταν καλά. Υπήρχαν και κάποιοι που έκαναν ανοησίες, αλλά εντάξει αυτά συμβαίνουν. Είναι λογικό να έφυγαν απογοητευμένοι οι οπαδοί του Ερυθρού Αστέρα, γιατί έχασαν την ευκαιρία να κερδίσουν μια μεγάλη ομάδα».

Keywords
Τυχαία Θέματα