ΕΡΥΘΡΟΣ ΑΣΤΕΡΑΣ | Ράντονιτς: «Κάναμε λάθη από απειρία»

Ο Ντέγιαν Ράντονιτς, προπονητής του Ερυθρού Αστέρα, έμεινε ικανοποιημένος από την εμφάνιση της ομάδας του απέναντι στον Παναθηναϊκό, ενώ στάθηκε στα λάθη και στην απειρία της των παικτών του.

«Συγχαρητήρια στον Παναθηναϊκό για τη νίκη. Πιστεύω πως κάναμε την καλύτερη φετινή μας εμφάνιση. Είναι κρίμα που δεν κερδίσαμε. Η εμπειρία του Παναθηναϊκού

έκανε τη διαφορά στο τέλος. Είμαι ικανοποιημένος που παίξαμε τόσο καλά απέναντι σε έναν τόσο δυνατό αντίπαλο, αλλά δεν ήταν δυνατό να το κάνουμε για 45 λεπτά. Κάναμε σοβαρά λάθη από απειρία όταν ξεφύγαμε στο σκορ και δώσαμε την ευκαιρία στον Παναθηναϊκό να τα εκμεταλλευτεί. Αν συνεχίσουμε τη σκληρή δουλειά θα έρθουν και οι νίκες στην Ευρωλίγκα», ανέφερε ο Μαυροβούνιος προπονητής του Ερυθρού Αστέρα, ενώ ο Ράσκο Κάτιτς από την πλευρά των παικτών είπε:

«Δεν είναι εύκολο να μιλάς όταν έχεις χάσει ένα τέτοιο παιχνίδι. Παίξαμε καταπληκτικά για ένα διάστημα, πήραμε μια μεγάλη διαφορά, αλλά δεν μπορείς να είσαι ικανοποιημένος όταν χάνεις ένα τέτοιο ματς. Ακόμη κι όταν χάνεις από τον Παναθηναϊκo. Παλέψαμε, αλλά μάλλον μας έλειψε η εμπειρία στο τέλος για να πάρουμε τη νίκη. Για μας ήταν μια σπουδαία εμπειρία και θα συνεχίσουμε τη δουλειά για να την αξιοποιήσουμε για το μέλλον. Ευχαριστούμε τον κόσμο που γέμισε το γήπεδο και μας υποστήριξε για 45 λεπτά».

Keywords
Τυχαία Θέματα