ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ | Οι πιθανοί αντικαταστάτες του Ζοτς

Ο Παναθηναϊκός αλλάζει σελίδα και από τη νέα χρονιά στον πάγκο του δεν θα βρίσκεται ο προπονητής των επιτυχιών, Ζέλικο Ομπράντοβιτς... Πλέον, το "Τριφύλλι" ξεκινάει την αναζήτηση του αντικαταστάτη του, με τα πρώτα ονόματα να έχουν ήδη κάνει την εμφάνισή τους!

Απαντες στους κυπελλούχους Ελλάδος θα πρέπει να αφήσουν γρήγορα πίσω τους την αποχώρηση του Ζοτς

από την ομάδα και να κοιτάξουν άμεσα την επόμενη ημέρα... Πρώτος στόχος των "πράσινων" είναι ο Τούρκος τεχνικός της Γαλατασαράι, Οκτάι Μαχμούτι, ο οποίος -όπως αναφέρουν ΜΜΕ της γειτονικής χώρας- βρίσκεται στην κορυφή της σχετικής λίστας.

Επίσης, σύμφωνα με ρεπορτάζ της SportDay, έχει αναπτυχθεί έντονη φημολογία για τον ομοσπονδιακό μας προπονητή, Ηλία Ζούρο, που δεν είναι σίγουρο το αν θα συνεχίσει στο "τιμόνι" της Εφές.

Οσον αφορά τον επόμενο σταθμό στην σπουδαία καριέρα του Ζέλικο Ομπράντοβιτς; Ο Σέρβος πολυνίκης τεχνικός έχει ουκ ολίγες προτάσεις στα χέρια του, ωστόσο πιθανόν να στραφεί προς Ισπανία, μιας και οι δύο μισητές αντίπαλοι, Ρεάλ και Μπαρτσελόνα, έχουν δείξει ενδιαφέρον για τον Ζοτςκαι θα κάνουν ό,τι περνάει από το χέρι τους για να τον κάνουν δικό τους.

Keywords
Τυχαία Θέματα