ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ | Ομπράντοβιτς: "Να βρούμε ενέργεια"

Ο Παναθηναϊκός θέλει να αφήσει πίσω του τη χθεσινή κάκιστη εμφάνιση με τη Μιλάνο, που οδήγησε σε ήττα και να δείξει το καλό του πρόσωπο κόντρα στον Ηλυσιακό, από τον οποίο φιλοξενείται αύριο (25/2, 19:00, ΝΕΤ) στο κλειστό του Αγίου Θωμά.

Ο Ζέλικο Ομπράντοβιτς στάθηκε στο γεγονός ότι η ομάδα του υποχρεούται να δώσει δεύτερο συνεχόμενο ματς μέσα σε 45 ώρες περίπου, ενώ επισήμανε πως οι "πράσινοι" πρέπει να βρουν ξανά
την ενέργειά τους, καθώς όλα τα παιχνίδια μέχρι το τέλος του πρωταθλήματος είναι πολύ σημαντικά. "Το επόμενο παιχνίδι μας μετά την ΕΑ7 Εμπόριο Αρμάνι Μιλάνο, είναι με τον Ηλυσιακό για το ελληνικό πρωτάθλημα. Σίγουρα δεν είναι εύκολο να παίζεις ένα δεύτερο παιχνίδι μέσα σε 44-45 ώρες", επισήμανε ο προπονητής του "τριφυλλιού" και συμπλήρωσε. "Σε κάθε περίπτωση πάντως, εμείς από την μεριά μας, θα πρέπει να βρούμε την ενέργεια που χρειάζεται και να πάμε να παίξουμε ένα καλό παιχνίδι, γιατί όλα τα παιχνίδι μέχρι το τέλος της κανονικής περιόδου είναι πλέον σημαντικά". Με τη σειρά του ο γκαρντ των πρωταθλητών Ελλάδας και Ευρώπης, Νικ Καλάθης, υπογράμμισε: "Το πρώτο που θα πρέπει να κάνουμε είναι να αφήσουμε πίσω μας την αναμέτρηση με την ΕΑ7 Εμπόριο Αρμάνι Μιλάνο και να επικεντρωθούμε σε αυτή που έπεται με τον Ηλυσιακό. Έχουμε μία μέρα μόνο μπροστά μας, ουσιαστικά μία προπόνηση για να προετοιμαστούμε για τον αγώνα. Ο Ηλυσιακός είναι μια σοβαρή ομάδα και έχει δείξει ότι στην έδρα του είναι ακόμη πιο δυνατός. Το σημαντικό για εμάς είναι να καταφέρουμε να κάνουμε ένα καλό παιχνίδι, να επιβάλλουμε το δικό μας ρυθμό, ώστε να πάρουμε το θετικό αποτέλεσμα που θέλουμε".
Keywords
Τυχαία Θέματα