NBA | Ντουράντ: "Τίποτα δεν τελείωσε!"

Οι Θάντερ υπέταξαν και τους Λέικερς στην Οκλαχόμα και έκαναν το 12-1 εντός έδρας, έχοντας το καλύτερο ρεκόρ στο NBA (27-7), ωστόσο το μεγάλο τους αστέρι, ο Κέβιν Ντουράντ, δεν επαναπαύεται σε αυτά και θέλει η ομάδα του να συνεχίσει ακόμα πιο εντυπωσιακά!

"Είναι ένας συνηθισμένος αγώνας για εμάς", δήλωσε ο Αμερικανός σμολ φόργουορντ μετά την επικράτηση κόντρα στους "λιμνανθρώπους". "Φυσικά, σεβόμαστε τους αντιπάλους μας, διότι έχουν κερδίσει πρωταθλήματα. Απλά εμείς προσπαθούμε να γινόμαστε καλύτεροι μέρα παρά μέρα", συμπλήρωσε.

Ο

23χρονος σούπερσταρ σταμάτησε στους 33 πόντους, με το... έτερον του ήμισυ, Ράσελ Ουέστμπρουκ, να προσθέτει άλλους 19 και μαζί –ως συνήθως- να οδηγούν εκ του ασφαλούς τις "αστραπές" στις νίκες.

"Είναι ωραίο που κερδίζουμε τα παιχνίδια, ωστόσο δεν πρέπει να εφησυχάζουμε", υποστήριξε ο Ντουράντ και έδειξε... διψασμένος για μεγαλύτερα πράγματα στη συνέχεια.

"Είμαστε σε καλή φόρμα το τελευταίο διάστημα και πρέπει να συνεχίσουμε την σκληρή δουλειά. Τίποτα δεν έχει τελείωσει ακόμα. Είμαστε χαρούμενοι που πηγαίνουμε στο διάλλειμα του All Star Game με ορισμένες νίκες, όμως πιστεύω ότι είναι σημαντικό για εμάς να γυρίσουμε με περισσότερη ενέργεια και δύναμη".

Keywords
Τυχαία Θέματα