ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ | Ομπράντοβιτς: "Να πάρουμε τον τίτλο μέσα στο ΣΕΦ"

Συγκέντρωση για 40 λεπτά ζήτησε από τους παίκτες του ο Ζέλικο Ομπράντοβιτς ενόψει του πέμπτου τελικού που θα κρίνει τον τίτλο στο ΣΕΦ την Κυριακή (02/06), ώστε ο Παναθηναϊκός να κατακτήσει το πρωτάθλημα μέσα στην έδρα του Ολυμπιακού. 



"Είναι ένας αγώνας τον οποίο θα παρακολουθήσει όλος ο κόσμος. Θα τον απολαύσουμε! Είναι μια αναμέτρηση

ανάμεσα σε δύο πολύ μεγάλες ομάδες για τον τίτλο του πρωταθλητή Ελλάδας. Αυτό τα λέει όλα για τη σημασία του, για το τι είναι ο αυριανός αγώνας", είπε αρχικά ο Ομπράντοβιτς και πρόσθεσε: "Πρέπει να παλέψουμε πολύ δυνατά για να καταφέρουμε να φύγουμε με τη νίκη και τον τίτλο, πρέπει να είμαστε εστιασμένοι στον αγώνα και μόνο για 40 λεπτά και να προσπαθήσουμε σε κάθε φάση, για κάθε μπάλα. Και εννοείται ότι θέλουμε να γίνει ένα καλό παιχνίδι από κάθε άποψη".

Από την πλευρά του ο φόργουορντ των "πράσινων", Στράτος Περπέρογλου, σχολίασε: "Είναι ο τελικός των τελικών… Η σειρά πήγε στο πέμπτο παιχνίδι και δεν χωράνε προγνωστικά όταν μιλάμε για έναν τέτοιο αγώνα. Και οι δύο ομάδες έχουν πιθανότητες στη νίκη, η οποία είναι αυτονόητο πως αποτελεί στόχο μας. Αυτό που θα πρέπει να κάνουμε εμείς από την πλευρά μας είναι να παρουσιάσουμε ένα τελείως διαφορετικό πρόσωπο σε σχέση με τα δύο προηγούμενα παιχνίδια στο ΣΕΦ. Θα πρέπει να είμαστε περισσότερο μαχητικοί και ένα καλό δείγμα είναι το πως παρουσιαστήκαμε στον τέταρτο τελικό στο ΟΑΚΑ. Σίγουρα η πίεση είναι στην πλευρά του Ολυμπιακού, αλλά αυτό μπορεί να μην σημαίνει και τίποτα στην πράξη. Κάθε φάση, κάθε λεπτομέρεια μπορεί να παίξει το ρόλο της και θα πρέπει να είμαστε προσεκτικοί σε όλη τη διάρκεια της αναμέτρησης".

Keywords
Τυχαία Θέματα