ΝΟΤΟΣ | Ανανέωσαν δύο, ακολουθεί ο Ντακούλιας

Την ενίσχυση εν όψει της νέας σεζόν ξεκίνησε ο Ιωνικός Νικαίας. Μετά την παραμονή του "αρχιτέκτονα", Δημήτρη Μισιακού, την ομάδα -στην Γ' Εθνική πλέον- θα συνεχίσουν να ενισχύουν οι Σταύρος Φιλιππόπουλος και Γιώργος Μπουρτζουκλής, ενώ σειρά στις ανανεώσεις παίρνει ο Χρήστος Ντακούλιας!

Ο Ιωνικός Νικαίας επέστρεψε στις Εθνικές κατηγορίες και πλέον οι ιθύνοντες της ξεκινούν το "χτίσιμο" της ομάδας για τη νέα -και πιο απαιτητική- χρονιά

που θα επακολουθήσει.

Φυσικά, δεν υπάρχει διάθεση να διαλύσουν το άκρως πετυχημένο και ανταγωνιστικό ρόστερ της φετινής περιόδου, το οποίο κατέκτησε την κορυφή της Α' ΕΣΚΑΝΑ, αλλά να γίνουν μελετημένες και προσεκτικές κινήσεις. Στο πλαίσιο αυτό, ο Ιωνικός ξεκίνησε τις ανανεώσεις με παίκτες που αποτελούν βασικούς του "πυλώνες".

Οι δύο πρώτοι, λοιπόν, που έδωσαν τα χέρια και ανανέωσαν τη συνεργασίας τους με την ομάδα ήταν οι Σταύρος Φιλιππόπουλος -εκ των κορυφαίων του Ιωνικού- και ο Γιώργος Μπουρτζουκλής. Μάλιστα, αμφότεροι οι δύο παίκτες δέχθηκαν δελεαστικές προτάσεις από άλλες ομάδες, ωστόσο προτίμησαν να παραμείνουν στην Νίκαια!

Οι ανανεώσεις, ωστόσο, δεν σταματούν εδώ, μιας και έπεται το "πολυβόλο" και ηγέτης του Ιωνικού, Χρήστος Ντακούλιας, με τον οποίο έχει επέλθει προφορική συμφωνία! Πλέον, αναμένεται το τυπικό σκέλος της υπόθεσης.

Στο μέτωπο των μεταγραφών, οι διοικούντες έχουν τοποθετήσει ψηλά τον πήχη και υπάρχει η επιθυμία για ηχηρές κινήσεις, ωστόσο αυτό θα συμβεί με βασικό και κύριο γνώμονα τις οικονομικοπολιτικές συνθήκες που επικρατούν στη χώρα μας.

*Να σημειώσουμε ότι εκτός του Δημήτρη Μισιακού στο "τιμόνι" του Ιωνικού, μαζί του παρέμεινε και το υπόλοιπο τεχνικό επιτελείο.

Keywords
Τυχαία Θέματα