ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ | Κίτσεν: "Δεν το σκέφτηκα καν..."

Ενθουσιασμένος που τη νέα σεζόν θα αγωνίζεται στον Παναθηναϊκό και αποφασισμένος να κάνει τα πάντα ώστε η ομάδα να κερδίσει τίτλους εμφανίστηκε ο Ντέργουιν Κίτσεν, ο οποίος δήλωσε αποδέχτηκε αμέσως την πρόταση του τριφυλλιού, καθώς ήταν η καλύτερη επιλογή που μπορούσε να κάνει.

"Είμαι ενθουσιασμένος, γιατί θα παίξω σε μια από τις μεγαλύτερες ομάδες στην Ευρώπη. Πιστεύω ότι είναι η καλύτερη επιλογή που είχα να κάνω ως παίκτης σε ομάδα της Euroleague.

Ξέρω ότι θα υπάρχουν πολλά νέα πράγματα και πρόσωπα στον Παναθηναϊκό, αλλά είμαι σίγουρος πως και πάλι οι στόχοι θα είναι υψηλοί. Ξέρω ότι πάντα πρέπει να κοιτάμε τους τίτλους και ήρθα εδώ γιατί ήθελα να παίξω σε αυτή την ομάδα και σε αυτό το επίπεδο", ανέφερε ο Κίτσεν στην εφημερίδα "Πράσινη".

Όσο για την αντίδρασή του όταν έμαθε από τον μάνατζέρ του το ενδιαφέρον του Παναθηναϊκού για την απόκτησή του, υπογράμμισε: "Του είπα ότι αυτό πρέπει να κάνουμε. Πρέπει να πάω να παίξω μπάσκετ εκεί. Δεν το σκέφτηκα καν. Απλά του το είπα. Ποιος δεν θέλει να παίξει σε κορυφαίο επίπεδο; Νιώθω τέλεια που θα έρθω στον Παναθηναϊκό και ανυπομονώ να περάσουν οι μέρες και να έρθω στην Ελλάδα".

Ιδιαίτερο κίνητρο για τον 26χρονο άσο αποτελεί η παρουσία του Δημήτρη Διαμαντίδη στον «εξάστερο», καθώς επισήμανε: "Έχω ακούσει και δει κάποιους παίκτες όπως ο Διαμαντίδης. Είδα πέρυσι τα ματς με την Μακάμπι Τελ Αβίβ στην Euroleague. Τόσο στο Ισραήλ όσο και στην Ελλάδα. Η αλήθεια είναι ότι αυτό που γινόταν στο γήπεδο μου φαινόταν τρελό, αλλά μου άρεσε και ξέρω ότι ο κόσμος λατρεύει αυτή την ομάδα. Φαίνεται από τις αντιδράσεις του, ακόμη και να μη το ξέρεις, και ανυπομονώ να παίξω στην Αθήνα μπροστά τους".

Keywords
Τυχαία Θέματα