ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ | Ούκιτς: "Παναθηναϊκός, η μεγαλύτερη πρόκληση"

O Ρόκο Λένι Ούκιτς ήταν ο τρίτος παίκτης που έφτασε την Κυριακή (12/08) στο «Ελευθέριος Βενιζέλος» για τον Παναθηναϊκό και δεν έκρυψε τον ενθουσιασμό του για το νέο κεφάλαιο που ανοίγεται στην καριέρα του αλλά και για την συνύπαρξή με τον Δημήτρη Διαμαντίδη.

"Είμαι ενθουσιασμένος που αυτή τη φορά βρίσκομαι στην Αθήνα ως παίκτης του Παναθηναϊκού και πραγματικά ανυπομονώ να αρχίσουν όλα, να αρχίσω τη δουλειά με τους συμπαίκτες

μου. Για μένα είναι η μεγαλύτερη δυνατή πρόκληση να αγωνιστώ με τη φανέλα του Παναθηναϊκού και πολύ περισσότερο τώρα που η ομάδα χτίζεται από την αρχή. Όλοι ξέρουμε πως είναι από τις μεγαλύτερες, αν όχι η μεγαλύτερη ομάδα στην Ευρώπη. Τα πράγματα έχουν αλλάξει λίγο, αλλά ελπίζω και πιστεύω πως όλα θα πάνε καλά, πως θα παραμείνει σε υψηλό επίπεδο. Δεν με προβληματίζει το ότι υπάρχουν οι υποχρεώσεις μου με την Εθνική Κροατίας. Είναι κάτι που το ζω κάθε χρόνο. Είμαι έμπειρος παίκτης όμως, αυτή είναι η έκτη μου χρονιά στην Ευρωλίγκα και ξέρω πώς να ανταπεξέλθω με τον καλύτερο δυνατό τρόπο. Άλλωστε γνωρίζω πολύ καλά τις ομάδες, γνωρίζω κάθε παίκτη… Πιστεύω ότι θα είμαι έτοιμος", δήλωσε ο Κροάτης γκαρντ που έβγαλε το... καπέλο του στον Δημήτρη Διαμαντίδη:

"Είναι ένας από τους καλύτερους παίκτες! Απόλαυσα κάθε αναμέτρηση μαζί του, αλλά σίγουρα είναι καλύτερα τώρα που θα βρίσκεται δίπλα μου και όχι απέναντί μου".

Ο Ούκιτς έφθασε στην Ελλάδα λίγο πριν από τις 23.30 της Κυριακής (12/8) και θα δώσει το παρών στην πρώτη προπόνηση (13/8) του Παναθηναϊκού ενόψει της νέας σεζόν. Την Τρίτη (14/8) όμως θα αναχωρήσει από την Ελλάδα, μιας και έχει υποχρεώσεις με την Εθνική Κροατίας για τα προκριματικά του Ευρωμπάσκετ 2013.

Keywords
Τυχαία Θέματα