ΦΕΝΕΡΜΠΑΧΤΣΕ | "Ήταν στις επιλογές μας ο Παπαλουκάς"

Ο Θοδωρής Παπαλουκάς βρέθηκε στο στόχαστρο της Φενέρμπαχτσε/Ούλκερ και είναι παίκτης που αρέσει στον Σιμόνε Πιανιτζιάνι, ωστόσο ο γενικός διευθυντής της ομάδας τόνισε ότι προς το παρόν ο τουρκικός σύλλογος δεν θα προχωρήσει σε κάποια μεταγραφή.

Ο Κεμάλ Ντιντσέρ εξήγησε πως η Φενέρ υπάρχει πιθανότητα να αποκτήσει έκτο ξένο παίκτη, ο οποίος όμως θα αγωνίζεται μόνο στην Ευρωλίγκα.

"Στόχος μας είναι να παλέψουμε για τον τουρκικό τίτλο. Δεν βιαζόμαστε να πάρουμε καινούριο παίκτη. Θέλουμε να παίξουμε πέντε με έξι ματς και μετά θα δούμε σε ποια θέση έχουμε αδυναμίες.

Ο νέος παίκτης θα πρέπει να ξέρει πως προορίζεται για έκτος ξένος και ο ρόλος του θα είναι μόνο η Ευρωλίγκα", δήλωσε χαρακτηριστικά ο τιμ μάνατζερ της Φενέρμπαχτσε/Ούλκερ και πρόσθεσε:

Παπαλουκάς ήταν μία από τις επιλογές, αλλά έχουμε ένα δυνατό σύνολο, από καλούς παίκτες και μερικούς νεαρούς που είναι στην εθνική ομάδα. Οι Αμερικανοί είναι καλοί παίκτες, ενώ δουλεύουν σκληρά, δείχνοντας τις ικανότητές τους και τη θετική συμπεριφορά τους. Θέλουμε να δούμε. Δεν θα πάρουμε παίκτη 100%".

Keywords
Τυχαία Θέματα