ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ | Έχεις γενέθλια; Γιόρτασε με τον Παναθηναϊκό!

Σε μια πρωτότυπη κίνηση προχώρησε η ΚΑΕ Παναθηναϊκός, καθώς ενημέρωσε πως όποιος φίλαθλος έχει γενέθλια αύριο (29/11) μπορεί να έρθει στο ΟΑΚΑ για να παρακολουθήσει την αναμέτρηση με την Ολίμπια Λιουμπλιάνας (21:00), φέρνοντας μαζί του δωρεάν ένα φίλο ή μία φίλη.

Η ανακοίνωση του "τριφυλλιού":

Παναθηναϊκός

ετοιμάζεται για την αναμέτρηση με την Ολίμπια Λουμπλιάνα. Αν εσείς ετοιμάζεστε να γιορτάσετε τα γενέθλιά σας, μπορείτε να τα… συνδυάσετε. Η επίσημη σελίδα της ΚΑΕ Παναθηναϊκός στο facebook σας κάνει και το δώρο σας: Όσοι έχετε γενέθλια την Πέμπτη 29 Νοεμβρίου, μπορείτε να φέρετε ένα φίλο σας ή μία φίλη σας δωρεάν στο γήπεδο για να παρακολουθήσετε μαζί τον αγώνα Παναθηναϊκός-Ολίμπια Λουμπλιάνα (21.00).

Μείνετε… συνδεδεμένοι στοwww.facebook.com/paobcgr. Αυτό που πρέπει να κάνετε είναι να σχολιάσετε γράφοντας έχω γενέθλια, το ονοματεπώνυμό σας και ένα e-mail επικοινωνίας με εσάς στο σχετικό post που θα γίνει μέσα στην εβδομάδα και ως την Πέμπτη 29 Νοεμβρίου στις 12.00, για να κερδίσετε το εισιτήριο για τον φίλο ή τη φίλη σας… Συνδεθείτε με το facebook και σας περιμένουμε στο κλειστό γυμναστήριο του ΟΑΚΑ με τις καλύτερες ευχές!"

Keywords
Τυχαία Θέματα