ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ | "Δεν έχει τελειώσει η σειρά ακόμα..."

Ο Παναθηναϊκού στους δύο πρώτους αγώνες των ημιτελικών απέναντι στον Πανιώνιο, έδειξε πως δεν γίνεται να μην είναι παρών στον "προγραμματισμένο Τελικό" της Α1 με τον Ολυμπιακό.

Ωστόσο, ο Μάικ Μπράμος αλλά και ο Αρ Τι Γκουίν δεν βιάζονται να σκεφτούν τους τελικούς και τονίζουν σε δηλώσεις τους στην "Πράσινη" πως πρώτα η ομάδα τους πρέπει να κατακτήσει την τρίτη νίκη επί των "κυανέρυθρων", τη Δευτέρα στη Νέα

Σμύρνη.

"Ξέρουμε την ατμόσφαιρα που επικρατεί εκεί και είναι δύσκολο να κερδίσεις. Παίζουν με πολλή ενέργεια και πάθος. Αυτό σημαίνει ότι πρέπει να εμφανιστούμε με μεγαλύτερη συγκέντρωση και προσοχή προκειμένου να μην τους αφήσουμε περιθώρια να αντιδράσουν και να κάνουμε το 3-0", είπε ο Μάικ Μπράμος και πρόσθεσε: "Πρέπει πρώτα να τελειώσουμε αυτή τη σειρά και μετά να σκεφτούμε τι ακολουθεί στις αγωνιστικές μας υποχρεώσεις, γι’ αυτό και η συγκέντρωσή μας είναι στο παιχνίδι της Δευτέρας".

Από τη πλεύρα του ο Αρ Τι Γκουίν δείχνει να έχει μπει ήδη στο κλίμα, αν και είναι λίγες μέρες μαζί με την ομάδα και δηλώνει: "Ο αγώνας στο γήπεδό τους θα είναι αρκετά διαφορετικός, γιατί θα έχουν τον κόσμο τους στο πλευρό τους. Όταν έρθει η ώρα για το τρίτο παιχνίδι θα βγούμε συγκεντρωμένοι στο παρκέ και θα κάνουμε αυτό που πρέπει για να πάρουμε την πρόκριση. Τα πάντα είναι μια προετοιμασία για τους τελικούς, όμως αυτή η σειρά δεν έχει τελειώσει και πρέπει να πάρουμε την τρίτη νίκη. Μόλις το καταφέρουμε θα σκεφτούμε τους τελικούς". Ενώ ανέφερε για τις δύο εβδομάδες που βρίσκεται στην ομάδα: "Όλα είναι πολύ καλά από τη στιγμή που ήρθα εδώ. Οι οπαδοί είναι φανταστικοί, η ομάδα είναι φανταστική, ο προπονητής είναι σπουδαίος. Όλα είναι θετικά".

Keywords
Τυχαία Θέματα