ΕΡΜΗΣ ΛΑΓΚΑΔΑ | Aνανεώνει ο Ξουρίδας

O Ερμής Λαγκάδα και ο Τάκης Ξουρίδας αναμένεται την Δευτέρα (3/6) να ολοκληρώσουν και το τυπικό σκέλος της ανανέωσης της συνεργασίας τους για την νέα σεζόν.

Πέραν του Τάκη Ξουρίδα, όμως, στον «πράσινο» πάγκο θα παραμείνει και ο άμεσος συνεργάτης του, Δημήτρης Γεροφώτης. Η έλευση η έλευση του Ξουρίδα στον πάγκο του Ερμή συνέβαλε τα μέγιστα στην εύκολη παραμονή της ομάδας και αλλά και στην επιπλέον ανάδειξη των μεγάλων ταλέντων του Ερμή. Χαρακτηριστική είναι η δήλωση του προέδρου του Ερμή, Δημήτρη Χρηστίδη

σε Μέσο του Λαγκαδά: «Από τη συνεργασία μας με τον Τάκη Ξουρίδα είμαστε εντυπωσιασμένοι. Χαιρόμαστε που επέστρεψε στην ομάδα μας ένας μεγάλος προπονητής και δάσκαλος για όλα τα ταλαντούχα παιδιά της ομάδας. Ελπίζω ότι τη Δευτέρα θα συμφωνήσουμε οριστικά στη συνέχιση της συνεργασίας μας που δεν σας κρύβω ότι επιθυμία όλων στον Ερμή είναι αυτή να συνεχιστεί για πολλά χρόνια».

Επίσης, το Σάββατο (1/6) πραγματοποιήθηκε συνάντηση μεταξύ του Δημήτρη Χρηστίδη, του τιμ μάνατζερ του Ερμή, Βασίλη Πρασσά αλλά και του γενικού αρχηγού της ομάδας του Λαγκαδά, Γιώργου Πιρελλή, ώστε να ολοκληρωθεί ο προγραμματισμός και το διαθέσιμο μπάτζετ.
Πάντως είναι σχεδόν σίγουρο ότι η ο Ερμής θα προσπαθήσει να διατηρήσει τη φιλοσοφία που εφαρμόζει την τελευταία τριετία με την προώθηση κι άλλων νεαρών αθλητών. Επιθυμία όλων στον Λαγκαδά είναι η παραμονή του Καμαριώτη, για τον οποίο ωστόσο, υπάρχει δέσμευση να αξιολογηθούν όλες οι προσφορές που θα δεχθεί. Ίδια διάθεση υπάρχει και για τους Καλογιαννίδη, Ιωακειμίδη, Πλιούκα που αποτέλεσαν βασικά στελέχη της περσινής χρονιάς. Δεδομένη θεωρείται και η προώθηση των εφήβων Πιλκούδη και Στεφανίδη στην πρώτη ομάδα ενώ στο ρόστερ της Ερμή θα υπάρξουν κι άλλα νεαρά παιδιά.

Βέβαια δεν είναι τυχαίο ότι ο πρώτος αθλητής που ανανέωσε από την περσινή ομάδα ήταν ο αρχηγός Μπάμπης Παρίτσης ο οποίος και θα ηγηθεί της φετινής προσπάθειας. Τον Παρίτση αναμένεται να στελεχώσουν τουλάχιστον 3 - 4 έμπειροι αθλητές ενώ το υπόλοιπό ρόστερ θα διαμορφωθεί από τους υπάρχοντες νέους και εφήβους της ομάδας.

Keywords
Τυχαία Θέματα