ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ | Μπατίστ: «Το έχουμε ξανακάνει…»

Στο εξτρά κίνητρο, που ήταν να μην επιτραπεί στον Ολυμπιακό να στεφθεί πρωταθλητής Ελλάδος στο ΟΑΚΑ, αλλά και στις ουσιαστικές πιθανότητες του Παναθηναϊκού να «ξεσκονίσει» τον θρόνο του στο ΣΕΦ αναφέρθηκε ο Μάικ Μπατίστ…

«Το μόνο που θέλω να πω είναι ότι είμαι πολύ χαρούμενος για την νίκη.

Είναι δύσκολη η κατάσταση και δεν έχουμε ξαναβρεθεί σε αντίστοιχη στο παρελθόν. Παίξαμε σκληρά. Ξέραμε θα έρθουν εδώ για να πάρουν το πρωτάθλημα. Δεν θέλαμε να τους αφήσουμε να το κάνουν και αυτό ήταν το κίνητρό μας. Χάρη σε αυτό επιβιώσαμε για μια ακόμη μέρα και τώρα θέλουμε να κερδίσουμε στο ΣΕΦ… Ξέρουμε ότι έχουμε δύο ήττες εκεί και χάσαμε σχετικά εύκολα. Ξέρουμε τι έχουμε να αντιμετωπίσουμε. Το Σάββατο χρειάζεται μεγάλη ενέργεια γιατί θα έχουν τους φιλάθλους τους. Χαίρομαι που απόψε κάναμε καλή δουλειά σε άμυνα και επίθεση. Αν κάνουμε το ίδιο στο ΣΕΦ πιθανότατα θα τα καταφέρουμε».

Για το γεγονός ότι γίνεται πολύς λόγος για την ηλικία ορισμένων πράσινων παικτών και την ενέργειά τους, στους οποίους συμπεριλαμβάνεται και ο ίδιος, σχολίασε: «Το να είσαι κουρασμένος είναι πάντα μέρος του παιχνιδιού. Δεν νομίζω ότι έφταιγε αυτό για το ότι δεν παίξαμε καλά στο ΣΕΦ. Πρέπει να προετοιμάζεσαι σωστά πνευματικά και ψυχολογίκά. Αυτό μετράει περισσότερο. Αν το κάνεις μαζί με το ταλέντο σου, είναι τα στοιχεία που κάνουν την δουλειά. Δεν το… τρώω. Ναι είναι πιο νέοι και πιο φρέσκοι, αλλά δεν ψάχνουμε για δικαιολογίες».

Και κατέληξε: «Φαβορί είναι ο Ολυμπιακός λόγω έδρας, αλλά αυτό δεν λέει κάτι. Το έχουμε ξανακάνει στο παρελθόν. Θα προετοιμαστούμε για το πιο δύσκολο παιχνίδι. Είναι ένα παιχνίδι και τα προηγούμενα δεν μετρούν. Εχουμε κάποιες μέρες να προπονηθούμε και να προετοιμαστούμε σωστά. Αν βρούμε ρυθμό θα έχουμε τις πιθανότητές μας. Θα παλέψουμε για να γίνουμε και πάλι πρωταθλητές».

Keywords
Τυχαία Θέματα