ΟΥΝΙΞ ΚΑΖΑΝ | Πασούτιν: "Όλα είναι στο χέρι μας"

Η Ούνιξ ηττήθηκε από την Χίμκι για την VTB League αλλά τον Ευγένι Πασούτιν τον απασχολεί περισσότερο η αναμέτρηση κόντρα στον Παναθηναϊκό για την τελευταία αγωνιστική της Ευρωλίγκα. Ο Ρώσος προπονητής τόνισε ότι καμία ομάδα δεν είναι ανίκητη και ότι η επικράτηση απέναντι στον Πρωταθλητή Ευρώπης είναι στο χέρι της ομάδας του.

"Δεν υπάρχει θέμα κινήτρου. Ποιος θα περίμενε ότι θα διεκδικούσαμε την πρόκριση στα προημιτελικά της Ευρωλίγκας. Είναι στο χέρι μας. Είδατε ότι κι ο Παναθηναϊκός

έχασε την Πέμπτη από την Εμπόριο Αρμάνι Μιλάνο στο ΟΑΚΑ. Δεν υπάρχουν ανίκητες ομάδες. Δυνατός είναι αυτός που, όταν πέσει κάτω, σηκώνεται αμέσως και συνεχίζει να μάχεται, ξεπερνώντας τις δυσκολίες, χωρίς να κλαίγεται και να παραπονιέται. Θα αναλύσουμε προσεκτικά το παιχνίδι με τον Παναθηναϊκό. Το βασικό είναι να τα βρούμε με τους εαυτούς μας και να ξεπεράσουμε την πίεση των τελευταίων ημερών", δήλωσε ο Ρώσος προπονητής μετά την εντός έδρας ήττα που γνώρισε η ομάδα του από την Χίμκι με 65-69 για τη VTB League.

Keywords
Τυχαία Θέματα