ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ | «Υπερήφανοι για τον Καββαδά»

Ο πρώτος προπονητής του Βασίλη Καββαδά στον Ιωνικό Νικαίας, Αντώνης Χατζηκυριάκος, μίλησε για τον διεθνή σέντερ, ο οποίος βρίσκεται μια... ανάσα από τον Ολυμπιακό.

«Θυμάμαι το 1999 είχε έρθει ένα πολύ ψηλό παιδί μαζί με τον πατέρα του γιθα να ενταχθεί στις ακαδημίες της ομάδας μας. Ήταν 8 ετών και μάλιστα είχα εντυπωσιαστεί με το ύψος του και την ανάπτυξη που είχε. Δούλευε καθημερινά προκειμένου να βελτιωθεί και έδειχνε πόσο πολύ αγαπούσε το μπάσκετ. Πρωταγωνιστούσε σε όλα τα τμήματα

του Ιωνικού. Στο παιδικό και στο εφηβικό δεν είχε αντίπαλο. Είχε όνειρο κάποια στιγμή να αγωνιστεί στο ανδρικό τμήμα της ομάδας, καθώς παρακολουθούσε αγώνες της. Αυτό έγινε όταν ήταν σε ηλικία 15 ετών και ο Ιωνικός στηρίχθηκε πάνω του. Είναι ένα παιδί που προτιμά να μιλάει λίγο και να δουλεύει περισσότερο. Που σέβεται την οικογένειά του, είναι σοβαρός και πλέον οι κόποι του ανταμείβονται και εμείς είμαστε πολύ υπερήφανοι που θα ανήκει σε μια τόσο μεγάλη ομάδα με ιστορία», δήλωσε ο αρχικά στη SportDay ο Αντώνης Χατζηκυριάκος .

Για το αν θα νιώσει πίεση ο Βασίλης Καββαδάς είπε: «Δεν νομίζω. Ο Βασίλης θα έχει δημιουργικό άγχος, ενώ θα τον αγκαλιάσουν και οι συμπαίκτες του όπως ο Σπανούλης και ο Πρίντεζης».

Keywords
Τυχαία Θέματα