ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ | Το χρωστά στον... εαυτό του!

Οι μνήμες από τη συντριβή στην Πόλη είναι νωπές και απόψε (22/11, 21:45, ΕΤ1) ο Ολυμπιακός καλείται να... πάρει το αίμα του πίσω από την Αναντολού Εφές για την εφιαλτική εμπειρία που του επιφύλασσε πριν από 34 βράδια, κυρίως για να κάνει κάνει ευκολότερη τη ζωή του, στο δρόμο για το Top-16...

Οι "ερυθρόλευκοι" μεταμορφώθηκαν τις τελευταίες εβδομάδες... Προέρχονται από επιβλητικές εμφανίσεις και εμφατικές νίκες σε Μιλάνο και Βιτόρια (συν τις κατοστάρες στην Α1), έχοντας αρχίσει πλέον να θυμίζουν για

τα καλά... πρωταθλητές Ευρώπης! Ο Γιώργος Μπαρτζώκας θέλει να δει τους παίκτες του να συνεχίσουν στον ίδιο ρυθμό και απέναντι στην Εφές, η οποία έχει αποδείξει ότι κάθε άλλο παρά θα πρέπει να την υποτιμήσεις... Εξάλλου, το 98-72 του πρώτου μεταξύ τους αγώνα είναι χαρακτηριστικό.

Οπως έχουν τα πράγματα, οι Πειραιώτες είναι "ζωντανοί" ακόμη και για την πρώτη θέση του ομίλου και με ενδεχόμενη νίκη επί των Τούρκων απόψε, ο δρόμος για την πρωτιά είναι ορθάνοικτος. Αν, ωστόσο, δεν τα καταφέρει και η παρέα των Φάρμαρ, Βούγιασιτς φύγει με το διπλό από το ΣΕΦ, ο Ολυμπιακός θα κινδυνεύει με άσχημο πλασάρισμα στη βαθμολογία εν όψει της επόμενης φάσης.

Οι ομάδες θα παραταχθούν πλήρεις, καθώς και ο τεχνικός του Ολυμπιακού έχει την ευτυχία να μην αντιμετωπίζει προβλήματα τραυματισμών, αλλά και ο Οκτάι Μαχμούτι θα έχει όλους τους πάικτες στη διάθεσή του.

Keywords
Τυχαία Θέματα