ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ | Στρατιώτης... Ιωάννης Παπαπέτρου

Ο Ολυμπιακός έχει πραγματοποιήσει φέτος ουκ ολίγες μεταγραφές, όμως αυτή που εξελίχθηκε σε μεγαλύτερο... σίριαλ από κάθε άλλη ήταν του Ιωάννη Παπαπέτρου. Κι όχι άδικα, καθώς οι διοικούντες την ΚΑΕ είχαν να ανταγωνιστούν μια πολλά υποσχόμενη καριέρα στο NCAA, με την προοπτική μετάβασης στον μαγικό κόσμο του ΝΒΑ.

Τελικά, μετά από ψυχραιμία,

υπομονή και επιμονή στις κινήσεις τους, οι αδερφοί Αγγελόπουλοι κατάφεραν να αποσπάσουν την υπογραφή του για την επόμενη πενταετία, ολοκληρώνοντας μία ακόμη μεγάλη επένδυση για το μέλλον. Έτσι, σύντομα θα αρχίσουν να δρέπουν τους καρπούς μέσω των εμφανίσεων του διεθνούς με την Εθνική Νέων φόργουορντ.

Μετά από ένα άκρως ενθαρρυντικό ξεκίνημα στα φιλικά, ήρθε ο σοβαρός τραυματισμός στη μύτη στον αγώνα με τον Ηλυσιακό για να τον φέρει... πίσω, όμως τις τελευταίες ημέρες έχει επανέλθει δυναμικά στον "αφρό", κάνοντας αργά και σταθερά βήματα.

Στη χθεσινή επιβλητική επικράτηση επί του Πανελευσινιακού ήταν εξαιρετικός, καθώς σκόραρε 15 πόντους με 2/2 βολές, 5/5 δίποντα και 1/4 τρίποντα, ενώ πρόσθεσε 3 ριμπάουντ και 2 ασίστ, δείχνοντας έτοιμος για ακόμα υψηλότερες πτήσεις.

Το ταλέντο του ξεχειλίζει και ο Γιώργος Μπαρτζώκας προσπαθεί να το διαχειριστεί όσο καλύτερα γίνεται χωρίς να βιάζεται. Εξάλλου, η υπομονή είναι αρετή και την ενστερνίζεται απόλυτα ο τεχνικός του Ολυμπιακού, που με αργά και σταθερά βήματα εντάσσει τον "Πάπι" στην ομάδα, γνωρίζοντας πως στο μέλλον μπορεί να αναλάβει ρόλο... αλα Παπανικολάου.

Ο ανταγωνισμός είναι μεγάλος. Στην ίδια θέση με τον νεαρό αγωνίζεται τόσο ο "killet", Ματ Λοτζέσκι, όσο και ο εξαιρετικά φορμαρισμένος, Στράτος Περπέρογλου. Ωστόσο, όλοι οι καλοί χωράνε και ο Μπαρτζώκας θέλει ο καθένας να έχει τον ρόλο του. Και γι' αυτό ο Παπαπέτρου δεν μπαίνει από τώρα στα "βαθιά"...

Υπάρχουν παιχνίδια που δεν έχε αγωνιστεί καν, όμως αποτελεί... πιστό στρατιώτη της ομάδας του Πειραιά, γεγονός που θα τον βοηθήσει να εξελιχθεί σε πολύτιμο κρίκο της ερυθρόλευκης αλυσίδας μέσα στο επόμενο διάστημα.

Keywords
Τυχαία Θέματα