ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ | Σπανούλης: "Πιο ομάδα φέτος η ΤΣΣΚΑ"

Ο Βασίλης Σπανούλης έδωσε συνέντευξη στο ΑΡΤ μιλώντας για τον μεγάλο ημιτελικό με την ΤΣΣΚΑ την Παρασκευή (10/5) αλλά και για τις σχέσεις του με τον προπονητή του Ολυμπιακού Γιώργο Μπαρτζώκα.

Για το Final 4 του Λονδίνου:

"Πάμε στο Λονδίνο ως αουτσάϊντερ. Δεν πρέπει να έχουμε άγχος και πίεση. Τα δύσκολα τα περάσαμε με τη πρόκριση στο φάιναλ-φορ. Θέλαμε να περάσουμε για να αποδείξουμε ότι δεν ήμασταν πυροτέχνημα.

Εμείς ίσως έχουμε λίγο λιγότερες πιθανότητες για να κατακτήσουμε τη κούπα, αλλά θα τις διεκδικήσουμε".

Για την ΤΣΣΚΑ Μόσχας:

"Τους έχει πειράξει πολύ αυτό, που έγινε πέρυσι. Είναι ένας τίτλος. Είναι διαφορετική ομάδα με διαφορετικό προπονητή σε σχέση με πέρυσι. Θα προσπαθήσουμε να τους χτυπήσουμε στα μειονεκτήματα, που έχουν".

Για τον κόσμο:

"Θα τον έχουμε μαζί μας. Θα είμαστε διψασμένοι, πεινασμένοι. Διαθέτουμε μία νεαρή ομάδα, που δεν είναι κορεσμένη. Εχει όρεξη για τίτλους. Εχει όρεξη να κάνει καινούρια πράγματα και καινούρια θαύματα".

Για τον εαυτό του:

"Θα προσπαθήσω να κάνω ό, τι καλύτερο μπορώ. Εδώ, που είμαστε, απέχουμε δύο αγώνες από τη κούπα. Θα κάνουμε ό, τι περνάει από το χέρι μας για να τα καταφέρουμε".

Για το παιχνίδι Μπαρτσελόνα-Ρεάλ Μαδρίτης:

"Είναι ένα πάρα πολύ μεγάλο παιχνίδι ανάμεσα σε δύο σπουδαίες ομάδες με τεράστια μπάτζετ. Αν βρεθεί σε μέρα η Ρεάλ, δύσκολα μπορείς να την σταματήσεις".

Για τη σημασία της παρουσίας του Ολυμπιακού στο Final-4:

"Παίζουμε, όχι μόνο για τους φίλους του Ολυμπιακού, αλλά για όλη την Ελλάδα, για όλους αυτούς, που αγαπούν τον ελληνικό αθλητισμό και το μπάσκετ. Είναι ένας λόγος παραπάνω λόγω των εποχών, που ζούμε, να δώσουμε όχι με το αποτέλεσμα, αλλά με την παρουσία μας και τη μαχητικότητά μας, ένα χαμόγελο και μία αισιοδοξία στο κόσμο. Για το αποτέλεσμα μπορεί να δώσεις όλες σου τις δυνάμεις, αλλά να μην τα καταφέρεις".

Για τις σχέσεις του με τον Γιώργο Μπαρτζώκα:

"Δεν υπάρχει κανένα πρόβλημα. Είναι ιστορίες επιστημονικής φαντασίας. Είμαι συνηθισμένος σε τέτοια πράγματα και όταν τα ακούω ή μου τα λένε, γιατί προσπαθώ να μην ασχολούμαι, γελάω".

Για τα μεταγραφικά σενάρια:

"Το μυαλό μου είναι μόνο στον Ολυμπιακό. Και στο πως θα πετύχουμε σε Ευρωλίγκα και πρωτάθλημα. Πολλά λέγονται, πολλά γράφονται, πολλά θα γράφονται, και όλοι ξέρουν για τους ευνόητους λόγους. Ισως θέλουν να δημιουργήσουν προβλήματα. Δεν θα γίνει τίποτα μέχρι να τελειώσει η σεζόν".

Keywords
Τυχαία Θέματα