ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ | Σίμονς: «Θα είμαι έτοιμος...»

Ο Σέντρικ Σίμονς μίλησε για την επιστροφή του στα παρκέ, ενώ ο Ιωάννης Παπαπέτρου επισήμανε πως το κίνητρο δεν λείπει από τον βαθμολογικά αδιάφορο Ολυμπιακό ενόψει της αναμέτρησης (12/12, 21:00) με την Σιένα.

«Αισθάνομαι καλά τον ώμο μου. Βρίσκομαι βέβαια σε στάδιο αποθεραπείας, αλλά δεν αισθάνομαι πόνους και το σίγουρο είναι πως όσο περνάει ο καιρός θα είμαι όπως πρέπει. Το σημαντικό όμως είναι πως νιώθω δυνατά τα πόδια μου», είπε

αρχικά ο σέντερ των Πρωταθλητών Ευρώπης ενώ στη συνέχεια ρωτήθηκε για αν είναι πιο δύσκολο να αντιμετωπίσει τις ψυχολογικές επιπτώσεις ενός τραυματισμού ή τις σωματικές: «Πιο δύσκολο είναι το ψυχολογικό κομμάτι. Δεν πρέπει να φοβάσαι πως θα ξανατραυματιστείς».

Ο Σέντρικ Σίμονς είχε τραυματιστεί στον αγώνα του με την Σιένα στην Φλωρεντία, όταν και είχε επιχειρήσει να κόψει τον Ντάνιελ Χάκετ: «Θα προσπαθήσω πάλι να τον σταματήσω με τον ίδιο τρόπο. Ίσως, όμως, με τον άλλο ώμο. Θα είναι μια γρήγορη απόφαση. Θα προσπαθήσω πάντως να παίξω καλή άμυνα».

Τέλος, ρωτήθηκε αν στον ημιτελικό Κυπέλλου με τον Παναθηναϊκό θα είναι 100% έτοιμος: «Το παιχνίδι είναι δύο βδομάδες μακριά. Συμμετέχω στις προπονήσεις. Δουλεύω και στόχος μου να μπορώ να βοηθήσω έστω και για τέσσερα πέντε λεπτά. Πιστεύω πως θα είμαι έτοιμος».

Ο Ιώαννης Παπαπέτρου από την πλευρά του τόνισε: «Πάντα το κίνητρο είναι ίδιο και υψηλό. Ο Ολυμπιακός πρέπει να κερδίζει κάθε παιχνίδι. Θέλουμε να βελτιωνόμαστε ενόψει του δύσκολου προγράμματος που έχουμε μπροστά μας. Δεν νομίζω να υπάρξει θέμα. Θέλουμε να είμαστε σοβαροί. Είναι κάτι το λυπηρό το ότι θα αγωνιστούμε χωρίς κόσμο. Περιμένουμε τον κόσμο να μας βοηθάει και να μας δίνει έξτρα βοήθεια. Όπως έχει πει και ο κόουτς Μπαρτζώκας, ο Ολυμπιακός παίζει καλά και εκτός έδρας. Παίζει καλά και με κόσμο και χωρίς. Δεν νομίζω να επηρεαστεί».

Τέλος, ο φόργουορντ του Ολυμπιακού επισήμανε πως «κάθε ομάδα είναι στα μέτρα μας. Δεν θα μπω σε τεχνικά κομμάτια. Κάναμε μια καλή εμφάνιση στην Ιταλία και κερδίσαμε (σ.σ Σιένα) και το ίδιο θέλουμε να κάνουμε και αύριο (σ.σ 12/12)».

Keywords
Τυχαία Θέματα