ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ | Ρίβερς: "Τραβούσα τα μαλλιά μου... Ηταν υπέροχο" (vid)

Ο Ντέιβιντ Ρίβερς έχει ζήσει ευτυχισμένες στιγμές με τη φανέλα του Ολυμπιακού και όπως είναι φυσικό χάρηκε με την καρδιά του την κατάκτηση της Ευρωλίγκα την περσινή σεζόν και όπως δήλωσε χαρακτηριστικά "τραβούσε τα μαλλιά του".

Ο παλαίμαχος παίκτης των "ερυθρόλευκων" βρίσκεται στην χώρα μας από το Σάββατο (24/11), μιας και θα αγωνιστεί στο ματς φιλανθρωπικού χαρακτήρα ανάμεσα σε παλαιμάχους που θα διεξαχθεί την Τετάρτη (28/11). Τη Δευτέρα ο σπουδαίος Ντέιβιντ Ρίβερς βρέθηκε στο Official

Olympiacos BC Store και μίλησε στο επίσημο κανάλι των Πρωταθλητών, όπου σχολίασε με τον τρόπο του την κατάκτηση της κορυφής της Ευρώπης.

"Είναι ευχαρίστησή μου που είμαι πάλι εδώ, πραγματικά είναι. Το διασκεδάζω που είμαι εδώ. Νιώθω καλά που είμαι εδώ, αυτό το μέρος είναι πολύ ξεχωριστό για μένα και μιλάω γι' αυτό όλη την ώρα. Ο Ολυμπιακός είναι μια μοναδική εμπειρία και αυτό που την κάνει μοναδική είναι οι άνθρωποι, οι φίλαθλοι, ο οργανισμός. Γι' αυτό μιλάω με πολύ πάθος για τον Ολυμπιακό" , δήλωσε αρχικά ο Ντέιβιντ Ρίβερς και στη συνέχεια αναφέρθηκε στις τωρινές του ασχολίες.

"Είμαι ακόμα στο μπάσκετ, ασχολούμαι εκπαιδευτικά με το άθλημα και τις νέες προοπτικές που υπάρχουν. Κατά την διάρκεια της παραμονής μου, επισκέφθηκα το σχολείο του Δούκα, που έχει 95 χρόνια ιστορία. Δουλεύουμε με τέτοια ινστιτούτα στην εκπαίδευση και στον αθλητισμό σ' όλο τον κόσμο. Ο οργανισμός μου, τα village camps, βρισκόμαστε σε εννέα χώρες και μόλις επεκταθήκαμε και στη Βραζιλία. Δουλεύουμε με τα παιδιά στον αθλητισμό και στην εκπαίδευση από μικρή ηλικία και ο στόχος μας είναι να προσφέρουμε στην αθλητές στην κοινωνία, όχι επαγγελματίες αθλητές. Επίσης δουλεύω ακόμα με την εταιρία μου που κάνει ανακύκλωση στα πλαστικά και σίγουρα η Ελλάδα είναι μια πιθανή αγορά για δουλειές. Ξέρω ότι οικονομικά έχουν αλλάξει πολλά, αλλά εγώ και οι συνεταίροι μου βλέπουμε την Ελλάδα ως μια καλή περιοχή για να κάνουμε δουλειές. Ακόμα όμως είμαι στον αθλητισμό, αγαπώ το μπάσκετ και προσπαθώ οι γνώσεις μου να είναι θετικές για πολύ κόσμο".

Ερωτηθείς για το αν είδε το φάιναλ φορ της Κωνσταντινούπολης απάντησε:
"Nαι, το είδα. Δεν μπορούσα να το χάσω. Το είδα από το ίντερνετ και τραβούσα τα λίγα μαλλιά που μου έχουν απομείνει. Ηταν υπέροχο. Πήγα στο Βερολίνο, πήγα στο Παρίσι και είχα δει ότι πλησιάζει. Στην Κωνσταντινούπολη ήταν μια μεγάλη ευχαρίστηση για μένα, γιατί ξέρω την υποστήριξη που υπάρχει σ' αυτόν τον σύλλογο, τη στήριξη του κόσμου, πόσο σημαντική επιτυχία είναι για την Αθήνα, ήταν μια αίσθηση ανακούφισης για μένα. Η τελευταία φορά που είχαμε κερδίσει την Ευρωλίγκα, ήταν όταν ήμουν και εγώ εδώ μαζί με τον κόουτς Ιβκοβιτς. Το είδα και ήταν μεγάλη χαρά για μένα".


Στο τέλος ο Ρίβερς έστειλε το μήνυμά του στους φίλους του Ολυμπιακού:
"Ελπίζω στο επόμενο ταξίδι μου να οργανώσουμε κάτι που θα συναντήσω όλους τους φιλάθλους του Ολυμπιακού, γιατί εσείς είστε ξεχωριστοί για μένα".

Keywords
Τυχαία Θέματα