ΙΚΑΡΟΣ ΚΑΛΛΙΘΕΑΣ | Φαγιέ: "Στόχος μας είναι τα πλέι οφ"

Ο Ικαρος πήρε μια σπουδαία εκτός έδρας νίκη απέναντι στην Καβάλα και ο Μουχάμαντ Φαγιέ μίλησε για την αμυντική του συμβολή στην επικράτηση της ομάδας του, αλλά και τους στόχους του συγκροτήματος του Δημήτρη Πρίφτη.

Ο Σενεγαλέζος φόργουορντ μίλησε στην επίσημη ιστοσελίδα της ομάδας και δήλωσε χαρούμενος για την στήριξη που τους προσφέρει η διοίκηση, για το γεγονός ότι έχει αρχίσει να βρίσκει τους αγωνιστικούς του ρυθμούς, ενώ τέλος τόνισε ότι στόχος του Ικάρου Καλλιθέας είναι η είσοδος στα πλέι οφ.



Για την άμυνα πάνω στον Γκαγκαλούδη: "Δεν ήταν κάτι περίεργο για μένα. Στο κολέγιο, οι προπονητές μου συνήθιζαν να με βάζουν να μαρκάρουν αντίπαλους γκαρντ, οπότε είχα την εμπειρία. Αυτό που μετράει για μένα είναι ότι βοήθησα την ομάδα μου να πάρει μια σημαντική νίκη".

Για το γεγονός πως τον τελευταίο καιρό έχει βρει ρυθμό: "Είναι διαφορετικό το μπάσκετ στην Ελλάδα, από αυτό που είχα συνηθίσει στο ΝCAA και πέρσι στην Γαλλία. Με την βοήθεια των προπονητών, αλλά και των συμπαικτών μου, έχω αρχίσει να βελτιώνομαι και να ανακτώ την αυτοπεποίθησή μου".

Για τους στόχους του Ικάρου: "Πιστεύω τα πλέι οφ. Κάνουμε πολύ καλή δουλειά με τους προπονητές και θεωρώ ότι θα έρθουν περισσότερες νίκες. Είμαστε πολύ ευχαριστημένοι από την υποστήριξη που έχουμε από τη διοίκηση και όσο περνάει ο καιρός τόσο καλύτερα γίνονται τα πράγματα. Απλά πρέπει να μείνουμε ταπεινοί και να βλέπουμε κάθε ματς ξεχωριστά".

Keywords
Τυχαία Θέματα