ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ | Ψηλά το λάβαρο...

Ο Ολυμπιακός υποδέχεται (18/5, 17.00) τον Απόλλωνα Πάτρας για την 26η και τελευταία αγωνιστικής της κανονικής διάρκειας της και πριν από την έναρξη της αναμέτρησης στην οροφή του ΣΕΦ θα αναρτηθεί το λάβαρο του πρωταθλητή Ευρώπης για το 2013.


Παράλληλα, οι φίλοι των «ερυθρόλευκων» θα έχουν την ευκαιρία να προμηθευτούν και όλα τα προϊόντα του φάιναλ φορ του Λονδίνου ενώ μεγάλη ζήτηση

παρουσιάζουν και τα εισιτήρια της αναμέτρησης, καθώς μέχρι την Παρασκευή (17/5) έχουν διατεθεί 5.000.

Η ανακοίνωση των πρωταθλητών Ευρώπης αναφέρει:

ΚΑΕ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ενημερώνει τους φιλάθλους οτι πριν την έναρξη του αυριανού αγώνα με τον Απόλλωνα Πατρών, θα αναρτηθεί στην οροφή του ΣΕΦ το λάβαρο του Πρωταθλητή Ευρώπης Ολυμπιακού.

Στο γήπεδο επίσης θα βρεθεί και το Κύπελλο της Euroleague ενώ στις μπουτίκ του γηπέδου θα βρίσκονται προς διάθεση του κοινού όλα τα προϊόντα του Λονδίνου με το σήμα του Ολυμπιακού (t-shirts, κασκόλ, κούπες κλπ) καθώς και το αυθεντικό t-shirt της κατάκτησης που φορούσανε οι παίκτες της ομάδας μας.

Τα εισιτήρια του αγώνα συνεχίζουν να πωλούνται απο το www.olympiacosbc.gr, το Official Olympiacos BC Store καθώς και τα εκδοτήρια του γηπέδου (Σάββατο 18.5, απο τις 10.00 ως και την έναρξη του αγώνα)".

Keywords
Τυχαία Θέματα