Στον τελικό ο Ολυμπιακός

20:32 17/5/2013 - Πηγή: AEK365

Με τη σκέψη στον αυριανό τελικό απέναντι στη Βουλιαγμένη και με στόχο την επαναφορά στην κορυφή της ελληνικής υδατοσφαίρισης, (μετά την περσινή διακοπή στην κατάκτηση τίτλων), ο Ολυμπιακός επικράτησε, όπως αναμενόταν, εύκολα του Νηρέα Λαμίας με 16-6 στον δεύτερο ημιτελικό του Κυπέλλου Ελλάδος και θα διεκδικήσει τον 15ο τίτλο του στο Κύπελλο στην 21η συμμετοχή του σε τελικό της διοργάνωσης.

Ο Θοδωρής

Βλάχος έδωσε την ευκαιρία σε όλους τους παίκτες του να αγωνιστούν, ενώ κράτησε εκτός 13άδας τον πολύπειρο τερματοφύλακα, Νίκο Δεληγιάννη (αγωνίστηκε σε όλο το παιχνίδι ο Χρήστος Φλώρος). Οι «ερυθρόλευκοι» σε κανένα σημείο του αγώνα δεν συνάντησαν αντίσταση.

Για τον Νηρέα, η συμμετοχή και μόνο στο Φάιναλ Φορ συνιστά μεγάλη επιτυχία. Το κέρδος για τους Λαμιώτες, που ήξεραν ότι δεν έχουν καμία τύχη απέναντι στον Ολυμπιακό, ήταν επίσης η παρουσία εκατοντάδων φίλων τους στο κολυμβητήριο, ανάμεσα στους οποίους πολλά νέα παιδιά που θα αποτελέσουν το μέλλον αυτής της ομάδας.

Χαρακτηριστικό της συνάντησης το γεγονός ότι ο Θέμης Χατζής (πολίστας του Νηρέα) πέτυχε το πρώτο γκολ του αγώνα. Ήταν το 90ο τέρμα σε αγώνες Κυπέλλου Ελλάδος για τον αθλητή που σε ηλικία 41 ετών γίνεται ο «μαθουσάλας» του θεσμού.

ΝΗΡΕΑΣ ΛΑΜΙΑΣ - ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ 6-16

ΟΚΤΑΛΕΠΤΑ: 2-4, 1-3, 1-3, 1-6

Keywords
Τυχαία Θέματα