ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ | "Πρώτος στόχος το Τοπ-16" (vid)

Στην "ευθρόλευκη" προπόνηση της Τετάρτης (10/10) βρέθηκε η κάμερα του Eurosport καθώς ετοιμάζει ένα αφιέρωμα για τον πρωταθλητή Ευρώπης, Ολυμπιακό στο οποίο θα φιλοξενήσουν δηλώσεις του Γιώργου Μπατζώκα, του Γιώργου Πρίντεζη και του Βασίλη Σπανούλη.

Ο Ελληνας τεχνικός, δήλωσε πως "πρώτος στόχος μας είναι να κερδίσουμε το πρωτάθλημα, το ελληνικό πρωτάθλημα, το οποίο είναι πολύ σημαντικό για εμάς. Στη συνέχεια έχουμε την Ευρωλίγκα, θα

είναι πολύ δύσκολα φέτος, αφού όλοι θα έχουν έξτρα κίνητρο απέναντί μας να μας κερδίσουν, να κερδίσουν τον πρωταθλητή Ευρώπης. Πρωταρχική επιδίωξή μας είναι να περάσουμε στο Top 16".
Με την σειρά του, ο Γιώργος Πρίντεζης ανέφερε: "Πρέπει να ξεχάσουμε ό,τι έγινε πέρυσι, το μόνο που θα χρειαστεί να κρατήσουμε είναι τον τρόπο που τα καταφέραμε. Ήταν ένας εκπληκτικός τελικός ο περσινός της Ευρωλίγκας, τον οποίο θα θυμούνται για πολλά χρόνια οι φίλαθλοί μας, αλλά έχουμε μπροστά μας μια καινούρια σεζόν, με καινούριους στόχους. Πρέπει να προχωρήσουμε. Θα είναι μια σκληρή σεζόν, θα πρέπει κι εμείς να δείξουμε σκληροί".
Ο αρχηγός του Ολυμπιακού, Βασίλης Σπανούλης τόνισε μεταξύ άλλων: "Θα είναι διαφορετικά φέτος. Θέλουμε, αρχικά, να περάσουμε στο Top 16".

Keywords
Τυχαία Θέματα