ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ | Πρόταση παραμονής σε Χάινς

Ο Ολυμπιακός θέλει τον Κάιλ Χάινς και το έδειξε. Ο Αμερικανός έφυγε μεν το πρωί για τις ΗΠΑ, χαιρέτησε με μήνυμα στο Twitter τους φίλους των «ερυθρόλευκων» και κανείς δεν γνωρίζει αν θα επιστρέψει ως παίκτης των Πειραιωτών ή ως αντίπαλος. Ο Ολυμπιακός πάντως με την πρόταση που έχει στις αποσκευές
του, του έδειξε πως τον θέλει.

Ο Χάινς συναντήθηκε με τη διοίκηση του Ολυμπιακού τις προηγούμενες μέρες και άκουσε την πρόταση των «ερυθρόλευκων» που είναι σχεδόν τριπλάσια από τις φετινές του αποδοχές. Ο Αμερικανός ο οποίος είχε αμοιβή 325 χιλιάδες δολάρια, θα εισπράξει ετησίως για συμβόλαιο διετούς διάρκειας (διετές ζήτησε ο ίδιος) ένα ποσό σχεδόν τριπλάσιο από φέτος κι ενώ βάσει συμβολαίου για τη νέα χρονιά θα έπαιρνε περίπου 400 χιλιάδες δολάρια.

Είναι αυτή η πρόταση που ήθελε να ακούσει ο Χάινς ο οποίος φέρεται να δέχεται ασφυκτικό πρέσινγκ από την ΤΣΣΚΑ; Κανείς δεν το γνωρίζει και κυρίως δεν το γνωρίζουν στο λιμάνι αφού πλέον περιμένουν την απάντησή του μέσω του εκπροσώπου του Μίσκο Ρασνάτοβιτς.

Αν είναι αρνητική τότε ο Ολυμπιακός ίσως επιστρέψει με νέα βελτιωμένη, αλλά κανείς δεν μπορεί να ξέρει μέχρι να απαντήσει ο Χάινς στους «ερυθρόλευκους».

Keywords
Τυχαία Θέματα