NBA | Λέικερς για Έλις

Την περίπτωση απόκτησης του Μόντα Έλις εξετάζουν σοβαρά οι Λέικερς, οι οποίοι θέλουν να ενισχύσουν σημαντικά την περιφερειακή τους γραμμή.

Ο Μάικ Ντ' Αντόνι είχε ζητήσει από την κανονική περίοδο του πρωταθλήματος, κιόλας, έναν γκαρντ, ωστόσο η επιθυμία του δεν εισακούστηκε από τους ιθύνοντες της ομάδας. Πάντως, μετά και το πλήγμα με τον Κόμπε Μπράιαντ, η απόφαση για την απόκτηση τουλάχιστον ενός περιφερειακού είναι ειλημμένη στο Λος Άντζελες.

Ένας από τους παίκτες που βρίσκονται

στη μεταγραφική λίστα των "Λιμνανθρώπων" είναι ο Μόντα Έλις. Ο 27χρονος άσος (1,91μ.) προτίμησε την ελευθερία του από το να ανανεώσει το συμβόλαιό του με τους Μιλγουόκι Μπακς, καθώς θέλει να πάει σε έναν οργανισμό που θα τον καλύπτει περισσότερο και θα του προσφέρει πιο πολλά. Οι Λέικερς είναι ένας εξ αυτών και βλέπουν ζεστά την περίπτωση του Αμερικανού άσου.

Ο Έλις δεν θα έλεγε "όχι" σε ενδεχόμενη πρόταση της ομάδας της "Πόλης των Αγγέλων" και στην προοπτική να συνεχίσει την καριέρα του στους Λέικερς, ωστόσο φαίνεται πως τον ιντριγκάρει ιδιαίτερα και το ενδεχόμενο να υπογράψει στους Γκρίζλις, μετακομίζοντας, έτσι, στο Μέμφις.

Keywords
Τυχαία Θέματα